Ncydmr Pazartesi günü doğumum var genel anestezi olacam💖 üstelik 2. Ama yine de bir tedirginlik bir korku var tabi ama hikâyeniz iyi geldii😊saglicakla büyütün insallah meleginizi😍
Sevdaliza Ncydmr aşkııımmmm dualarım seninleeee ❤️❤️❤️ İnş güzel geçer bol dua ettim sizlere zaten cami imamı halt yemiş yanımda o derece dua ettim 😂😂
pelin_87 Sevdaliza oyyy maşallah size, bende spinal sezaryen istiyordum, zaten korkmuyordum şimdi kesin Eminim. Teşekkürler tecrübenizi paylaştığınız için, Rabbim evladınızı sağ Salim büyütmeyi nasip etsin, darısı bizim başımıza inşallah
Sevdaliza pelin_87 amin yavrum inş ben kendimi şartladım sezeryan olacak ve çok iyi geçecek diye öyle de oldu maşallah bize
Sevdaliza Rrraaaiiinnn çok sağol aşkım darısı sizin başınıza ❤️❤️ Spinal oldu benim belden yaptı iğneyi 6 saat uyuşukluk vardı epidurali bilmiyoruö valla kuzuummm 🙈
Sevdaliza Symgmnr çıktıktan sonra doktor su içebilirsin dedi ama 4 saat sonra meyve suyu gibi şeyler içersin dedi gaz içinde kayısı kaynattık onu içtim valla hemencecik gaz çıkıverdi 🙈🙈🙈
Symgmnr Sevdaliza ben de doğuma gitmeden bir gün önce evde kaynatayım kayısı blendrla da geçerim içerim hemen :) inşallah benim de hemen çıkıverir 🙈
Sevdaliza Htcgkn7301-- ayyy merakla bekliyorum o günü bide meme tutsa tam olacak aşırı gamsız ve üşengeç 😂😂 aynı ben
Minik_Hanim Sevdaliza allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin böyle kolay bi sezeryan da bizim başımıza inalalh haftaya alacaklar 😓
Sevdaliza Symgmnr ben tanelerini almadım hiç sadece suyunu koydum ama blender aklıma gelmediğinden 😂😂😂
Symgmnr Sevdaliza ben alayım doğuştan kabız ve gazlıyım ancak 😂 canım tartıldın mı kaç kilo gitti doğumda
Symgmnr Sevdaliza 8 kilo almışsın çok iyi ben 36 olacağım 13 kilo aldım 🤦🏽♀️ İnşallah benden de bir altı kilo gider 😬