Tanem0105 Arkadaşlar çalıştığımız yere hamilelik bildirimi ne zaman yapmak gerekiyor kese görüldükten sonra mi önce de yapılıyor mu. markette çalışıyorum yeri geliyor 11 12 saat çalıştırıyorlar çok yoruluyorum korkuyorum birşey olcak diye
zcolak Tanem0105 ben sadece aynı odada çalıştığım arkadaşıma söylemiştim ama sağolsun şimdilik kimseye söyleme dememe rağmen iki gün sonra cio’ya söylemiş 🤦🏼♀️ Masa başı çalışıyorum ben ama. Bence söyle sen. Ayakta çalışma şartları baya yorucu çünkü
meva_ Tanem0105 ben 3 aylıkken demiştim canım ama ben oturduğum yerde rahattım calısırken sölemesemde kimse anlamazdı 6. Ay da bile belli değildi cunku. Sen uzun saatli ve yorucu bir işte çalışıyorsun durumuna bak ona göre söyle canım insallah yardımcı olurlar
Aleww Tanem0105 Bunun için zaman önemli değil. Öğrendiğin zaman söylersin. Çalışma şartlarını ve doktor izinlerini ona göre ayarlarlar.
Tanem0105 zcolak hamileliği biliyorlar ama kese falan görünmeden doktor belge vermediği için işlerine geldiği gibi davranıyorlar çalıştırıyorlar canım 2 defa kaybettim bebeğimi korkuyorum birşey olacak yine diye
Tanem0105 meva_ hamileliği biliyorlar ama kese falan görünmeden doktor belge vermediği için işlerine geldiği gibi davranıyorlar 2 defa kaybettim bebeğimi korkuyorum birşey olacak yine diye
Tanem0105 Aleww hamileliği biliyorlar ama kese falan görünmeden doktor belge vermediği için işlerine geldiği gibi davranıyorlar 2 defa kaybettim bebeğimi korkuyorum birşey olacak yine diye
Tanem0105 saree hamileliği biliyorlar ama kese falan görünmeden doktor belge vermediği için işlerine geldiği gibi davranıyorlar çalıştırıyorlar 2 defa kaybettim bebeğimi korkuyorum birşey olacak yine diye
Denizgiller Ben vardiya sistemiyle çalışıyordum diye haklarımdan yararlanmak için 6çhafra da kalp atışını duyduğum gibi doktordan belge istedim götürdüm personel özlüge verdim beni 7.5 saatten fazla ve akşam çalıştıramadılar sabah 9 akşam 6 çalıştım
Tanem0105 Denizgiller bizde de vardiya var aslında ama öğlen 12 yada 2 de gittiğinde akşam 9 buçuk da çıkıyorsn beni sürekli sabaha verirler mi bilmiyorum. hamileliği biliyorlar ama kese falan görünmeden doktor belge vermediği için işlerine geldiği gibi davranıyorlar 2 defa kaybettim bebeğimi korkuyorum birşey olacak yine diye
Denizgiller Tanem0105 zaten kalo atışını duyumca alırsın bends erken öğrenmiştim 2 hafta sonra belgeyi alabildim o iki haftada gece çalıştım malesef ona yapacak bişey yok
saree Tanem0105 Çok saçmaymış 😬 Kendine dikkat et doktor raporu alana kadar çok fazla ayakta kalmamaya çalış
meva_ Tanem0105 yani canım kuruma göre değişiyor yani iş yaptıran yine yaptırır erken çıkış saatleri felan da yine özel sektör olduğu için patronun tutumuna göre değişir .
Mineebd Tanem0105 kalp atışı duyulduktan sonra dr’lar genelde belge verir sizde o zaman işyerinize iletebilirsiniz
Drryy Tanem0105 6.haftadan itibaren hastaneden hamile olduğunuza dair bir belge alıyorsunuz iş yerinize verdiğinizde günde 1 saat yemek molanız dahil 8 saat çalışıyorsunuz iş yeri karşı çıkarsa dava açın 2 katı tazminat alırsınız
AkileUqur Tanem0105 bnde market te çalışıyorum migros ta şuan izindeyim. Doğum yaptım 20 gün oldu. Bence 8 10 hafta falan olunca şöyle .. full sabah vardiyasına gidersin. 🤪🤪🤪 Akşam 8 den sonra çalışman yasak
Tanem0105 AkileUqur peki 8 den sonra çalışmak gibi olayı nasıl söylemem şirketle alakalı birşey mi yoksa tüm hamileler için geçerli mi
AkileUqur Tanem0105 var tabi cnm kesinlikle yasak 8 den sonra.tahmin ettim ya bim deyada A101 de çalıştığını. Sizin haklarnizi hakkınız olsada vermiyorlar çok tuhaf bı firma
Umm2505 Tanem0105 bende bimdeyim 2 aydir 7.5 calisiyorum ne sabah vardiyasi olabildugince aksama yaziyorlar 😤
ChubbyOrange Tanem0105 benim tanıdığım bimde hiç öyle sabah vardiyası olmadı normal vardiyası nasılsa öyle devam etti canım üstelik hamileliğinin sonuna kadar :( inşallah seninkiler sana hakkını verir.Bahaneleri de hazır yeterli eleman yok yapacak insan yok vs vs
Nur___ Tanem0105 cnım iyice belli oldun zaten gebelik testi yapılan belgeyi ibraz edersiniz iş yerine, benim 5.5 aylık artık zor olmaya başladı ayakta bütün gün
Tanem0105 AkileUqur öyle canım ya doğru düzgün ne mola kullanıyoruz 21.15 akşam çıkış yazıyorlar ama bizim cikmamiz saat 10 u buluyor
AkileUqur Tanem0105 tüm hamileler için geçerli. Hamile olduğuna dair bir evrak verdin mi tamamdır. Mağaza sorumlusu ile konuş