Mutluhamis Suna_Aysal dikkat edin bence çok almışsınız çünkü yoksa benim gibi olursunuz ben 35 haftalık oldum 25 kg aldım dikkat etmediğim için
Pinkbabe Suna_Aysal Offf bende 21+3 7 kilo aldimmmm doktorum normal dese de tek korkum çatlamak kilo önemli değil 😏
zcolak Suna_Aysal şimdiden dikkat etmeye başlarsan olumlu sonuç alabilirsin canım. Bende ekmeği bırakamıyorum ama üç günde bir pilates yapıyorum yarım saat falan sürüyor. Senden haftam düşük 19+2 deyim 3 kilo almışım
Suna_Aysal zcolak yaa keske bende okadarcik almis olsaydim ama sürekli bi aclik hissi olusuyor bende nasil bas edicem bilemiyorum.
zcolak Suna_Aysal şuan bende açım 😕 tost yapmamak iÇin kendimi zor tutuyorum az önce pilates yaptım üstüne tost yersem emeğim heba olacakmış gibi hissediyorum 😂😂
Seymanur0707 Suna_Aysal süt,ayran,meyve bu şekilde bastırmak lazım tabiki normal beslen ama ekstra acıktığında böyle geçiştirebilirsin🙈
Cigdemjoyceobinajulu Bende aynı hafta ve gündeyim senınle 8 kilo almışım ki dikkatli besleniyorum ama almışım 😩
Fasulyemmm Cigdemjoyceobinajulu bende bende çok dikkatli besleniyorum bende aynı haftadayım ve bende 8 kilo almışım
Mutluhamis Pinkbabe 10-15 sanırım şekerimde çıkmadı benim çokta yemiyordum aslında ama dikkat etmedim işte 🤷🏻♀️
Pinkbabe Mutluhamis Anladım 7 kilo aldım bende ama çok ağır hissediyorum kendimi ve ipin ucu iyice kaçacak diye korkuyorum
Suna_Aysal Serifeee benimde frenlemem lazim yoksa bi sekiz kilo daha gelicek 😀 umarim geri vermesi kolay olur.
Afra34 17 haftalık olduk bir kilo anca almış gibiyim😏bende de bı terslik var sanırım hiç acıkmıyorum canım birşey istemiyor 🤔
Cigdemjoyceobinajulu Bende ilk hamilelegimde 53 kilo ile kaldım 86 la Doğuma girdım bunda da 72 ile kaldım Suan 79.80 arası oynuyo ve daha 23 haftalık oldu
Suna_Aysal Cigdemjoyceobinajulu sanirim birazda bünyeye bagli . Ben normaldede kolay kilo alabilen bir bünyeye sahibim malesef .
Cigdemjoyceobinajulu Doktorum karpuz yeme dedı bol su içmemi söylesi ama avakado muz bal süt hergun sabah güne başlama ritüelim oldu onlarda gaz ve kilo yaptı bende
Arymy Ben tam 23 haftadayım ikizler ilk 3 ay hiç kilo almadım ama şuan 9 kilo almış durumdayım diyet yapıyorum. Sadece bebeklerin sağlığını olumsuz etkilemeyecek kadar yiyorum artık.