Amniyosentez Merhaba arkadaşlar Geçtiğimiz pazartesi amniyosentez oldum. Bugün sol tarafımda biraz ağrı var ve iğne yeri acıyor biraz. Aranızda amniyosentez olup sıkıntısız doğum yapan varmı?
Cnsibrhm Amniyosentez canım bende dün yaptırdım o testi hafif ağrı oluyor ama şuanda geçti bir sıkıntı yok senin ne için yaptılar ne için gerek duydular?
Amniyosentez Cnsibrhm ikili testte risk görünüyordu canım. Benim pek ağrı gibi değilde batma şeklindeydi bugünde adet sancısı gibi çok hafif bacağıma doğru ağrıyor anlamadım enfeksiyon falanmı oldu acaba
Cnsibrhm Amniyosentez benim 2li testte bir problem cıkmadı 4te herşey normal güzeldi sadce koldan gçen damar nefes borusunun altından gemesi gerekiyorken üstünden geçiyormş o yüzden yaptılr %5 genetik bir prnlem olabilir belki istersen o yüzden yptır dedi bende yaptırdım bakalım beklicez şimdi 3hafta 😔 1/400ne oluyor hiç bilmiyorm
Cnsibrhm Amniyosentez onu ozmn doktorunu söyle kanama yoksa ve hareketlerini hissediyorsan yine problem yoktur Allahın izniyle🙏