sercen Mrb arkadaslar 5 haftalik hamileyim korkuyorum stress oldu acaba bebegim gelisiyomu kalp atisini duycakmiyim sacma sapan kuruntular lutfen moral verin ve cok agrim var kasiklarimda 🙁
Melissscim sercen canım benimde 5 haftalık dün dra gitiim kasık agrım war benimde daha ben sormadan dr dediki kasık ahrın olması normal adet sancısı tarzı agrı normal dedi endişelenme dedi 🤗 sende endişelenme rahat ol inş Rabbim kucagımıza almayı nasip eder 🤗🤗🤗❤
Esilacinar sercen Cnm benimde aynı korkularım var 3. Gebeliğim ama elimde değil yarın sabah gideceğim çok stresliyim
sercen Esilacinar ne bu korku Allah yardimcimiz olsun sag salim kucagimiza almayi nasip etsin inşallahhhh
sercen Agri oldumu sizde kasiklarim agriyo arada bir batiyo 🙁 daha bulantim yok ama sabahlari Yemek yiyemiyorum sadece
Deletedmom19 sercen benimde kaşıklarımda ağrı oluyodu doktor ilaç verdi kesildi canım acele etme sakin ol stressiz yapma henüz cok ufak ve sana ihtiyacı var. Bol bol dua et ve iyi düşün cnm
Esilacinar sercen normal ama kalp atışını duyunca acaba sağlıklı mı olucak nasıl olucak doğunca aman üşütmesin aman düşmesin aman aç kalmasın yürümeye başlayınca aman kaymasın kafasını vurmasın okula gidince vs vs bunlar hep=ANNELİK ☺