Merhaba bir mucizeyi kalplerinde ve karınlarında taşıyan güzel anneler..
24.haftamızdan beri benim küçük kızım aşağıdaydı ve serviks 2.6m kısa olduğu içinde her an doğabilirdi o haftadan Doğum vaktine kadar iğneler ilaçlar serumlar derken 38+1 de kızımı kucağıma aldım. Bilirsiniz son zamanlar geçmez ve bir an önce kucağımızda olsun isteriz lütfen benim yaptığımı 38 haftadan sonra yapın. Öncelikle inanç çok önemli bebeğimi rahme ilk düştüğü an rüyamda gördüm kanda idrar da hiç çıkmadı ama ben biliyordum ki hamileydim çok yaramaz olduğu için bize cinsiyet göstermedi kızım ve onu da rüyam da gördüm allah gönlümdeki olandan daha güzelini bana verdi 38 haftama gelince o gün üç hurmaya Fatiha , inşirah , felak , nas ve ayetel kürsi 7 şer defa okudum. (Birini sancım başlayınca açılma olsun diye yedim 2.sini Doğum olduktan sonra sütüm olsun diye 3. İse bebeği daha emzirmeden çiğneyip dudağına değdirdim hayırlı bi evlat olsun diye). Üç hurmaya o sureleri okuduktan sonra Meryem ana otu aldım ona da okudum bir kavanoza koydum ve bıraktım açılması için. Odaya koltuğa oturduğum an bir sancı başladı anladım ki bunlar Doğum başlangıcı hissetim çünkü Doğum zamanını da rüyamda görmüştüm. Sancım başlayınca zemzem suyu içtim okuduğum hurmanın 1.sini yedim ve ardından Meryem ana otu açılmıştı ve onun suyundan bi çay bardağı içitim. ( Meryem ana otu açıldıkça rahim açılır) sonra sancılarım devam etti akşam saat 19:30dan 3-35 e kadar düzenli sancılarım oldu ve sonra nişanım geldi acele etmedim hastane için sabaha kadar sancıları çektim oturdum kalktım bol bol ev içinde yürüdüm. İlk Doğumum 22 yaşındayım ve doktorum muayene Ettiğin de çok şaşırdı 4 cm açıklık vardı. Yatışım yapıldı ve sabah 9-11 saatleri arasında açılmam 6 cm oldu bu saatten sonra sancılarım arttı ılık duşlar yürüyüşler fayda etmedi sancılarım 14:30 A kadar çekmeye devam ettim fakat artık pes ettiğim için epidural aldım (sancıların geldiğini hissediyorsunuz ama ağrı Yok) çok geçmedi üç dakika sonra sancıları hissetmedim sonra 8 cm açılma olunca on dakika geçmeden Doğum masasına alındım yani boşuna epidural aldım. 15:34de yarım saatlik doğru ıkınmalar sonucunda kızımı kucağıma aldım.sancılarımı korkutmamak için şiddetini anlatmıyorum ama İnanın yavrunuz için değer , Eminim ki Hepiniz Harika annelersiniz normal ya da sezaryen her hamileliğin ve Doğumun zorluğu var önemli olan bebeğiniz. Benim hikayem böyle allah herkese hayırlı doğumlar ve evlatlar nasip etsin inşallah.