Gulsumaydgn 14 haftalık hamileyim düğünlerde vs dayanamayıp oynayanlar dan ve haftaya düğün dernek var aranızda benim gibi olup halay çeken var mıdır fikriniz 😁😘
CanNurdan Gulsumaydgn halay çok hareketli oluyor hani çok hareket etmeden oynayabilirsiniz ama halay hamileler için uygun değil
Busramerve Gulsumaydgn ben varım🙈arkadaşlarımın düğününde halay da çektim göbek de attım😬ama çok zıplamadan tabi
MucizeAnnesi3545 Gulsumaydgn var var olmaz mı ben önümüzdeki haftakide dahil toplam 5 düğüne katılmış olucam birisi kardeşimdi pır pır döndüm valla hiçde bişi olmadı maşallah😂 şimdi müziği duyunca tepikliyo oğluşum 😂 Not:25 haftalığız 🤗
OznurC Benimde kuzenimin düğünü var ve ben 7 aylık olucam inşallah o zaman ve horon olmasada baya oynamayı düşünüyorum düz ayakkabılarımla 🥰
Gulsumaydgn OznurC Topukluyla oynayan varmış cidden helal olsun bende göze alamam herhalde babet iyiki var 🤭
Gulsumaydgn MucizeAnnesi3545 Kapı gıcırdasına bile dayanamayanlarda yeni nesiller bizimkiler olucak 🤭
Busraoz Gulsumaydgn 24 haftalığım en yakın arkadaşımın kınası vardı dün durmadım yani ayaklarım şişti ama sorun yok😅
Gulsumaydgn Esramese Son haftalarda yarım saat oryantal öneriyor doktorlar birde aman aman zamanında gelsin 🤭😂
08092018 Gulsumaydgn düşük tehlikem olduğu için yürümek bile yasak 🤦🏻♀️Ama normal bi gebeliğim olsaydı bende kesinlikle durmazdım😅
Ertugrulunannesii Gulsumaydgn 12haftalık kuzenimin 14 haftalık Ken abimin düğününde 10 santim topukluyla koptur koptur oynadım en son da 33 haftalık Ken 12 saat yol gidip diğer abimin nişanı da koca göbegimşegiç oturmadan oynayıp ertesi gün 12 saatyolu geri gelmişliğim var 🤣🤣
Gulsumaydgn Ertugrulunannesii Benimki de soruymus gerçekten helal olsun güçlü anneleriz 🤭 Halay cekmeye devam 😂
Alarasel Gulsumaydgn bnce riskli halay olayı çekmeyiver😂😂yani gerek yok bnce zıplıcaksn falan başındnsn daha hamileliğinn yerleşme süreci yeni yeni oturuyo çünkü
Gulsumaydgn Alarasel Bı nevi tabi sağlıklı hamilelikten sağlıksız hamileliğe değişiyordur elbet onu da doktora sormak onu da sormam halay cekebilirmiyim diye 😂🤭🤭
Ertugrulunannesii Gulsumaydgn unutmuşum 6 haftalık Ken de 7 saat yol gidip gelip nişan da göbek atmıştım🤣🤣🤣 arada ki uzak akraba düğünlerinde oynadıkları ı saymıyorum 🤣🤣🤣
Mihribali Ben her gün evde bile dans ediyorum 🤣🤣 Kapı gıcırtısına oynayan bir anadan ne beklersiniz ki🤭🤭😬