Tekaskeymenaras Kızlar çok moralim bozuk 11 haftalık oldum ama kilo almaya başladım çok erken göğüslerim büyüdü göbişim çıktı 😞 allah nasip ederse yolun sonunda kendimi düşünemiyorum
Alessia Tekaskeymenaras az az sık sık yıyın ekmegı gunde kahvalti dısında yemegın sekerı unutun.. 26 haftadayım sıfır kg aldım 56 kg hala ve bol bol yuruyus sonra catlarsınız o cok kotu kg verılıyorda catlaklara cozum yok
Seymanur0707 Tekaskeymenaras yalnız değilsin valla bende o haftalarda başladım bide şişiyo vücudum su topluyor şuan 17+1 deyim ama 7-8 aylık hamile gibiyim😂 bide ikinci hamileliğim ilkinde böyle olmamıştı hiç karnım çıkmamıştı 6 aylık olana kadar sonumu düşünemiyorum😂🙈
R_Arslan Tekaskeymenaras canim hepimiz birer patates olduk inan bana😂😂 benim ilk haftalardan gogsum kafam kadar olmustu sonradan toparladi. Simdi de sonlardayim bayag kilo aldim ama napalim veririz. Bebislerimiz de bizde saglikli olalim da🤗🤗🤗
Minikmucizem_ Tekaskeymenaras bende 11 haftaligim goguslerim ilk haftadan beri sisti benimde suan bayagi siskin ama kilo almadim. Gobeginde siskinliktir belki kilo degildir
Tekaskeymenaras Alessia maşallah kuzum nasıl güzel ilerlemişsin sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olsun benim düşük tehlikem var diye pek hareket etmedim ondan galiba çok yemiyorum çünkü
Tekaskeymenaras Seymanur0707 heh işte ben kuzum ilk hamilelikte 6 ayımda göbiş yoktu şimdi çok çabuk çıktı iyice kilo almam inş bide ikinci gebelikte az kilo alınır diyorlardı😡
Alessia Tekaskeymenaras bosver canım kafana takma allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın verırsın kıloları ayaklanınca 🌸
Seymanur0707 Tekaskeymenaras işte herkesin yapısı farklı demekki bide sıcak ya havalar ben ondan da çok şiştiğimi hissediyorum canım ama umrumda değil içimde bi can oluyor valla kilo şişlik düşünemiycem sen takıyosan yine dikkat etmeye çalış 🤗
Tekaskeymenaras R_Arslan ☺️☺️☺️ Kuzum ilk hamileliğimde göğüslerim son ayda büyümüştü dediler süt topluyo şimdi yolun başında ayrı bi devlet oldular 😂 inş bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalımda gerisini yavaş yavaş veririz inş hiç umudum yok ama😂
Alessia Tekaskeymenaras kız canım hep ıstedıgım seydı allah gonlume gore verdı🙏🏻 İnşallah senınde ıstedıgın gıbı olur 🌸
Tekaskeymenaras R_Arslan maşallah maşallah kuzum Doğumdan sonrada bu Azmi’n devam eder inş benim ilk gebeliğimde kendiliğinden gitmişti ama şimdi hamilelik psikolojisi herhalde😂
Seymanur0707 Tekaskeymenaras %80 erkek dedi 16 haftalıktı baktığında kordonda olabilir ama ihtimal vermiyorum fazla yinede büyük bişey alıcaksan biraz daha bekle bidaha bakalım dedi☺️
Tekaskeymenaras Alessia oy maşallah benimde bitane paşam var inş rabbim öbür nimetide tattırır kızım olur 🙏🏻 Derler ya kızda daha çok kilo alınıyor diye ondan sordum demekki bünye meselesi kişiden kişiye değişiyor
Gzd_ Tekaskeymenaras Merhaba. Bende 11 haftadayım göğüs aldı başını gidiyor aldığım 700 gr filan sabah göbek dümdüz akşama 6 aylık hamile gibi aldığım kilo yok fakat hiçbirşeyin içine giremiyorum aşırı kalıplı duruyorum 5 kilo almış gibi ama aldığım kilo yok bende kafayı yicem
ZehraAlbayrak Tekaskeymenaras uzulmeyin 21 haftaligim 10 kiloyu gectim memisler 80di 90 oldu kalcam kocaman oldu hicbi pantolonum sortum olmuyo bacaklarim birbirine surtunmeye basladi ama yinede demin patatesli borek vardi yedim amaaaan bosverin dogumdan sonra veririz😀