CanNurdan SebnemAkar ne güzel işte 😊 kişiden kişiye göre değişiyor benim arkadaşımın 5 aya kadar çıkmadı karnı benim de birden 3. Ayda belirginleşti tombik hamile kaldım onun da etkisi olabilir 😊
Haribo42 SebnemAkar bnm 20 den sonra çok az belli olmaya başladı 22 den sonra artık çıkmıştı şu an 34 haftalığım ve hala ufak karnım😂
Busepnr SebnemAkar üzülme benim karnım 7.ayım da çıktı mesela Şuan 9 aylığım herkes 6 yada 7 aylık mı diyor 😂 iç karnımız geniş maalesef 🥺
Busepnr Hardcandy bebeğe veya hamile oluşuma maalesef demedim farkındaysanız ben 7 aylık hamileyken kimse inanmıyordu hamile olduğuma kıyafet alamıyordum veya kendimi hiç hamile gibi hissetmiyordum bunun için maalesef dedim . Karnın geniş olması avantaj elbette ama eksi yanları da var yok değil
Hardcandy SebnemAkar ben anlamiyrm ya muhim olan bebisin sagligi kilosumu sizin karninizin belli olup olmamasimi bence hic takilmayin,kilolu hamilelik zaten zor ve hantal birsey.....
OznurC Ya bende mesela sadece 1 kilo aldım şuana kadar 15+3. Üm acaba benimde göbüşüm ondan mı hiç çıkmıyor yani kilo almadığım için mi hiç hamile gibi değilim değişmedimde hiç 🤷🏻♀️
Betttt SebnemAkar iç karnın büyüktür benim 28 de cıkmaya başladı suan 35. Haftamdayım inan iyiki geç çıkmış göbeğim diyorum o yüzden emin ol geç çıkması cok daha iyi😂
Sevdaoyku SebnemAkar Bende 3 aylik şuan ama görsen 6 gibi 🙄🙄 ne güzel işte kiminin iç karnı dar oluyor bu yüz den hemen büyüyor. Iç karnın geniştir
Yessimy Benim de karnım 7. Ayda birden çıktı hatta otobüslerde yer vermiyorlar diye çok sinirleniyodum hamile olduğum anlaşılmıyordu. Bebeğinin kilosu haftasına göre iyiyse hiç üzülme bence demek ki sağlıklı ve dengeli beslenmişsin ne güzel
Bsrmdl SebnemAkar bende 55 le hamile kaldım erkek annesiyim 6.ayım bitti şükürler olsun. Şuan 62 kilo dayım Benimde ufacık yeni çıkmaya başladı karnım bence şanslıyız.😊😊
Ayisigi1 SebnemAkar benimde 5 aya kadar hiç belli bile değildi 6.aya girdim daha yeni yeni gobisim çıkmaya başladı ve 11 kilo aldım 😁🤰