Deniz25 Bayanlar dün ebebekten unibaby nin deterjan ve yumuşatıcısını aldım ama sonradan edindiğim bilgiye göre fazla kimyasal varmış. Sizce ne almalıyım bunları değiştireceğim.
Esenn1 Deniz25 bende baby me nin granül sabununu ve yumuşatıcısını aldım uny baby de güzel kimyasal içermiyor diye biliyorum
Pinar9001 Deniz25 minoris aldım ben.İnstagramda bunların araştırmasını yapan sayfada önerildi yorumları da çok iyiydi.
Deniz25 Mr1517 unibaby zararlımı gerçekten organik olup olmamasına hiç dikkat etmeden aldım. Toz sabun kullandığınız zaman kalıntı yapıyormu yada sertleştirme etkisi oluyormu
Deniz25 Esenn1 siz memnunmusunuz kıyafetlerde sertleşme oluyormu. Unibaby den yana gönlüm rahattı ama organik değilmiş diye tedirgin oldum. Granül sabunlardada ekstra durulama yapmak gerekiyor sanırım
Esenn1 Deniz25 daha kullanmadım ams üzerinde suda kolay çözülür diyor kalıntı bırakmaz herhalde bırakırsada tekrar durulama yaparım yumuşatıcı koyunca sertleşmez
espalp Deniz25 kullanmadım henüz ağustos ortasında yıkayacağım eşyaları. Ebebekte indirim vardı o yüzden alıp stokladım
Ozgehasan Ayrı bi post açmak istemedim kızlar bende almadım daha deterjan yarın alicam inşallah ama benim makina min elde yıkama programı yok hızlı program a atsam olur mu elimde mi yikiyim yoksa
Nisa01 Eğer bitkisel dusunuosan cnm amwayin var bebek için çok iyi leke cikario kokusuda güzel yumuşatmaya ekstra ihtiyacı yok ilk kizimda kullandım ben kaka lekelerini bı tek o çıkarmışti şuanda ondan aldım onunla yikicam nasipse
SalihaSomuncu5 Deniz25 bn unibaby alcaktim sampuanini onu ovuyolar diye o zaman sampuaninida almayalim
Deniz25 SalihaSomuncu5 bebek şampuanı için mustela en iyisi. Ama deterjanda şuan çok kararsız kaldım 😬 granül sabunlar içinde kalıntı oluyor sertleşiyor falan diyorlar bilemedim 🤷🏻♀️
Mutluhamis Ben siveno kullanıyorum doğal çamaşır sabunu diye geçiyor ama sıvı hali bu kokusu güzel değil ama en azından kimyasal yok içinde önemli olanda bu granüller makineye zarar veriyor
Ozlem2634 Deniz25 yeşilanne var organik benim aldığım zaman indirimde vardı belki hala devam ediyordur bebegin kıyafetlerini fln yıkamaya basladım kokusu da yok