Kizlar ilk kez sancilandim adet agrisi gibi bi agri azalip cogaliyor arada hic boyle olmazdim dun kendimi yordun egilip dogruldum çok. Terek sildim gecede vardi sabaha gecmisti simdi bir iki saattir hic gecmeden yine var. Bbegim baya hareketli ama bugun. Yarin randevum var sabahtan gitcem. Sabahi beklesem mi acile mi gitsem ne yapsam lekelenme akinti bisey yok pecete koyuo surekli takip ediyorum temiz pecete

FSCMK cokta hareketli bugun hic durmadi neredeyse. Hareketsiz oksa dakka durmam giderim yarini beklicem artik. Kasilma oluyo sanki hareket ettikce geriliyo gibi. Ay ilk hamilelik ne zormus allahim bi dogursaydik. Hicbisey bilmiyoruz ki tarif edelim aa bu agri şuydu diyelim

SalihaSomuncu5 gerçekten yoruldum bende artık doğurmak istiyorum 😬2 ay daha sabretcem doğursak ta artık tedirgin teleşalı zamanlardan kurtulsak 😂

SalihaSomuncu5 kuzum bence git bi doktora bendede oluyordu nst ye girdim sancim çıktı en azından varsa öyle bisey sancıların için serum falan takarlar ciğer geliştirici yapmışlardı bana erken doğum riskim cikti