Kizlar ilk kez sancilandim adet agrisi gibi bi agri azalip cogaliyor arada hic boyle olmazdim dun kendimi yordun egilip dogruldum çok. Terek sildim gecede vardi sabaha gecmisti simdi bir iki saattir hic gecmeden yine var. Bbegim baya hareketli ama bugun. Yarin randevum var sabahtan gitcem. Sabahi beklesem mi acile mi gitsem ne yapsam lekelenme akinti bisey yok pecete koyuo surekli takip ediyorum temiz pecete
30.haftada sanci
SalihaSomuncu5 merak etme canım benim 24. Haftadan beri var 32+3 üm hala var yalancı doğum sancılarıymış yarın söyle doktoruna genede bi nst soksun ama çok normal
sozer1 boyle şeyime dogru sanki baski yapar gibi sizlar gibi ne bilim adet agrisina benziyor dimi ben hiç yasamadinya cok korkuyorum
sozer1 karninda sertlesiyormuydu
SalihaSomuncu5 valla o bendede oluyo. Afedersın oram tık tık atıyor bazen
SalihaSomuncu5 bendede oluyor korkma bişey olmaz yakancı sancı olduğu belli
minikkurabiyem2019 😂😂😁🤭o zaman çocuk Doğum pozisyonunda felan mı ki
SalihaSomuncu5 asırı olursa acile git canm herkeste sancı olur ama bende bişy cıkmaz baskasında cıkar ihmal etme önlem alınır bişy varsa bile
FSCMK cokta hareketli bugun hic durmadi neredeyse. Hareketsiz oksa dakka durmam giderim yarini beklicem artik. Kasilma oluyo sanki hareket ettikce geriliyo gibi. Ay ilk hamilelik ne zormus allahim bi dogursaydik. Hicbisey bilmiyoruz ki tarif edelim aa bu agri şuydu diyelim
- Düzenlendi
Kerem_alyadua yok asiri degil hafif hafif arada arityor sonra azaliyor
SalihaSomuncu5 gerçekten yoruldum bende artık doğurmak istiyorum 😬2 ay daha sabretcem doğursak ta artık tedirgin teleşalı zamanlardan kurtulsak 😂
SalihaSomuncu5 kuzum bence git bi doktora bendede oluyordu nst ye girdim sancim çıktı en azından varsa öyle bisey sancıların için serum falan takarlar ciğer geliştirici yapmışlardı bana erken doğum riskim cikti
FSCMK yok ya baskı yapıyordur dur oyle deme simdi 🤣😂
SalihaSomuncu5 evet aynı beimde öyle
SalihaSomuncu5 evet şuanda bile sert bebek kasılıyor sanki
sozer1 peki doktorun ne dedi bu duruma
SalihaSomuncu5 düzenli olmadığı sürece sıkıntı yok vücut doğum hazıelıkları yapıyor dedi