Sevvaldal Asliyildirim canım merak etme, pıhtı atması düşündüğün gibi birşey değil. Geçmeyen ve korkunç bir ağrıyla mecbur hastaneye gidiyorsun. Üzerine basamıyorsun. Kan göllendiği için bilek yada bacağın komple şişiyor ve bende olmadı ama çoğu vakada da renk değişikliği oluyor bacakta. Allah kimseye yaşatmasın🙏🙏🙏
Asliyildirim Sevvaldal amin. Ya benim de bacağımda geçmeyen ağrılar oluyor ama bölgesel, belli bir noktası ağrıyor bacağımın, o yüzden geriliyorum ben de. Damar tıkanıklığı mı damar sertliği mi pıhtı mı diye düşünüp duruyorum hep
Arzu66 Taneminci en son 32 haftamda kontrole gittim . Hala tam bir tarih vermedi . Normal doğum tarihini söylüyor eylül 4 die bende sezeryan istiyorum . Daha erken dio inş 36 haftamda kontrolüm var onda söyler :)
Nisa01 Taneminci benimde son adet 10 Aralik en son 9Eylul.die söylemişti bakim. Kontrolde degismezsepy
Sevvaldal Asliyildirim cok endiseleniyorsan doppler cektir. Ama anlattiklarindan ben pihti olmadigina eminim😊🙏
Nazli_Nayir1631 Sevvaldal 2 buçuk hafta önde kaç kilo dedi canım sana bebek için? Bana da 2 hafta önde dedi çünkü.
Guzelannee Taneminci benimde 4 aralık doğumum 10 eylül gibi görğnüyor yani normal oldaydı ama sezeryan olunca iki hafta 10 gün öncrsinde alıyorlar seninde 15 eylül gibi olması kazımdı normalde yani bir hafta öncesi vermiş geç değil erken değil tam da güzel bir tarih umarım öncesinde normal dıgum sancın gelmez ben daha gğn almadım iki hafta sonra kontrol var belki o zaman verir devlet hastanesinde herşey zor yürüyor umarım doktor bulunur hergün grevdeler kontrole doktor bulamıyoruz saat sabahın 4 de gidip sıraya giriyoruz oda istediği hasta sayısı olunca kapatıyor