AyeakrSakin Bu uygulamaya göre 29+0 yani 30.haftada oluyorum doğum iznine ayrılmak için doktora tam olarak ne zaman gitmem gerekiyor 🤔🤔
Ozustaseyma AyeakrSakin ben bu hafta 32. Haftama girdim 32+0 da çalışabilir aldım çalışabildiğim kadar Çalışcm inşallah
Svcnn AyeakrSakin tam 32.haftayi doldrdgunuz gun gitmelisnz gecirmemelianz gununzu izin hakkinzdan eksilir cunku yani 32+0 tam 32. Hafta gunu gdn
Burcuk AyeakrSakin öğretmenim. 32de alacaksın, raporu müdür yardımcısına vereceksin, mebbis iZin bölümünden kontrol et Sonra 😉
Nilayyy Haftada çalışabilir raporu alıyorsun yani ben öyle yapıcam gidebildiğim kadar gitmek istiyorum sanırım 30. Haftadan sonra yasal olarak izne ayrılabilirsin
AyeakrSakin Ozustaseyma teşekkür ederim ben öğretmenim o yüzden sonrasında da iznimi kullanmamda sıkıntı olmayacak ve zaman ilerledikçe verimli olmuyor o yüzden ayrılmak istiyorum ☺
Aysekaya Svcnn bende onu araştırıyodum..bende öğretmenim ve 32.haftada ayrılabiliyoruz..fakat 32+0 da mı yoksa 32 bittikten sonramı dr a gidicez onu bilemedim
Svcnn Aysekaya dedgm gibi 32+ olunca giden gun izninzde gider oyuzden dedgim gbi 31+6 olun dger gunu 32. Doldrgunz gun raporunuzu almaya gdin bn aldm
Lolonunannesi Kızlar rapor aldığımız gün izin başlıyor galiba sonrasında 16 hafta izinliyiz yanı bitiş günü yazmıyordur herhalde onu biz hesaplicaz sanırım. Bende öğretmenim dönemi ve seminerleri tam kapatsın diye hesaplamaya çalışıyorum. 29+5 günlük olduk bugün.
Burcuk Lolonunannesi şimdi mebbisten baktım da rapor bitiş tarihi için 30.03.2018 gösteriyor demek ki Doğumdan sonra tekrar iZin yazılıyor. Zaten iznin adı doğum öncesi iZni diye geçiyormuş .... Doğum tahmini 25 mart idi
Neslicelik Bende iki ay öncesinde çıkmayı düşünüyorum direk bir 6 ay işsizlik maaşı idare ederse bakalım zaman ne göstericek 10 saatlik tempo beni yoracak cunku