Merhaba güzel anneler ve anne adayları bende her anne gibi Doğum hikayelerini okuyup acaba bir gün bende bu aşamaya gelirmiyim diye duygulanıp hayaller kurardım 🥰 ama geliniyormuş ve nasıl geçtiğini bile anlamıyor insan şu an minik Meleğim kızım beşiğinde uyuyor ve birlikte 6.günümüz🙏🏻
Hamileliğim çok zorlu geçmedi 32. Haftama kadar çalıştım çok şükür .
36.haftamızda doktorumuz bize bebeğin suyunun az olduğunu söyledi çoğalmazsa bebeğin kilo almayacağını erken almamız gerekebildiğini söyledi ki ben normal Doğum istedim hep . 37 haftamızda tekrar gittik bebek hiç kilo almamış ve plasentasının yaşlanmış olduğunu öğrendik artık doğurmam gerektiğini söyledi doktorum bu hafta sancılanmaya bak dedi iki güne bir hastaneye gittim çatı muayenesi yürüyüş duş derken herşeyi denedik yalancı sancılarım vardı ama normal sancım olmadı hiç gelmeye niyeti yoktu (ki doktorlar bebeği çıkartmak için karnıma bastırdıklarında hemen gelmedi miniğim zor çıkarttıklarını söylediler ☺️)ve suyu daha da azalmıştı ve yukarıya çıkmıştı resmen bebeği riske atmamak için sezeryana karar verdik 23 Temmuz’da kucağıma aldım güzel kuzumu 🙏🏻🥰 babamızda girdi Doğuma ikimizde heyecandan ölecektik taaa ki o huzurlu ağlama sesini duyana kadar bana sağına bak dediler bir baktım bembeyaz bir melek doktorumun elinde ağlıyor baş aşağı ağzım açık kalmış öyle fotoğrafımı çekmişler hatta 😂😂😂 sonra göğsüme getirdiler kızımızı ten temasımızı yaşadık dünyanın en tarifsiz duygusu Rabbim herkese nasip etsin bugünümüze çok şükür 🙏🏻 Ayrıca ameliyat ekibi öyle güzeldi ki beni öyle rahatlattılar ki aşama aşama ne yaşayacağımı anlattılar başımda anestezi uzmanı hemşire hepsi durdular ve hiç ayrılmadılar gerçekten çok önemliymiş hastane seçimi dikkat etmenizi tavsiye ederim 🙏🏻😍 uzun oldu kusura bakmayın yazacak olsam sayfalar dolusu yazarım sorusu olan varsa cevaplayabilirim 🙏🏻☺️