Ruyaninprensi Smyye0303 daha alırsın 😂😂23 kilo aldim takmıyorum bile napim dogumdan sonra veririz artik
Smyye0303 Ruyaninprensi ooo maşallah sana ne yedin okadar beslendin banada söyle 😃6.cı aya girdik kuzum 1-2 kilo anca aldım ya 🙄😂az yaraşa bana kilo Doğumdan sonra gitçek tabi 😂😁😁
Ruyaninprensi Smyye0303 😂😂😂ne bulduysam yedim gece cok yedim engel olamadim 49 la hamile kaldim suan 70in üstündeyim almışım her yediğim yaramiş😂sende gece ye kzuum
Smyye0303 Ruyaninprensi oh MaşaAllah bende gece ne yicegimi sasırıyom açıkıp kalkarsam ama ya dün gece 3te çorba yaptım yedim İnan 😁😂
Merveogz Kızlar doktor ultrasonda 31 mm ölçtü rahmi gecen hafta 25 mm di heran doğurabılsın demişti 31 e cıkınca şaşırdık bu durum nedir ben tam anlamadım doktorada 10 kez sormaya cekındım anlatsada kafam basmıyor . Ve geri nası 31 oluyor
Merveogz Geri 31 mm cıkması iyi bişey benım ıcın en azından 37. Haftaya gelmiş olacagım ama işte anlamadım🙂
Ruyaninprensi Smyye0303 ayy bende öyleyim gece kac olursa olsun kalkip yiorm misal simdide ole sanki acliktan olcem😂😂😂
Smyye0303 Ruyaninprensi bizim bucocuklarımız aç ellam ya 😋😂İnan artk sapıtıyor mu insan ne ye babam ye demin yemek yedik şimdi kuruyemişle karpuza saldırdım karnım sisti patlıcak hala derdim neyse 😂😂🤣😂