NILGUNAR Sonnur2 Allah analı babalı büyütsün öncelikle sağlık mutluluk huzur hep sizinle olsun..sütünüz kaçıncı günde geldi? Ve gelmesi için neleri denediniz?
Sonnur2 Haticefirat ilk üç gün özellikle ilk gün çok ağrım oldu canım çok kuvvetli Ağrı kesicilere rağmen gerçekten öldüm dirildim şuan dördüncü günüm yürüyorum daha iyiyim
Sonnur2 Efsoo bebeğim çok şükür iyi canım sütüm gelmedi hemen mama verdik mama verince de sarılık oldu ama sütüm geldi daha iyi bebeğim . Annem sağolsun ben sadece emzirmeye çalıştım bebeği kendime bile bakamadım . Mutlaka birinin yardım amaçlı olması lazım
Ikimelekannesi Sonnur2 ne tür agrın oldu ameliyat mı bas agrısı mı bende son iki gün doktor ısrarla spinal önerdi ne yapacağım bilmiyorum
Efsoo Sonnur2 Canim ya.Rabbim yardimcisi olsun.simdi iyimi ufaklik?Rabbim Anani korusun canim🌹iyikide varlar
Sonnur2 Efsoo şimdi daha iyi canım çok şükür biraz geriledi sarılığı sütüm gelmesi için herşey yaptım 😁😁
Sonnur2 NILGUNAR 3. Günde geldi canım ılık duş aldım sürekli sabunla ovaladım . Eczaneden damla aldım su ile tükettim . Günde 3 litre sıvı şeyler içtim . Sabahları pekmezi sulandırıp içtim en önemlisi de süt gelmese bile bebeğimi zorla emzirdim saat başı
Sonnur2 Ikimelekannesi dikiş yerin çok ağrıyor canım gülemiyorsun bile bende omuz ağrısı oldu baş olmadı çok şükür birde sırtıma iğne yaptıkları yer ağrıyor
Ikimelekannesi Sonnur2 omuz agrısı ameliyathane soguk olduğu için oluyor onu çok yaşadım ben nefes bile aldırmıyor allah yardımcın olsun iğne yeri neden agrıyor ki zor mu oldu