gezentianne A_S_K Ben 1 ay çektim doktorum sadece ıhlamur içebileceğimi söyledi günde 1 bardak ıhlamur + yeşil elma kabıgu kaynatıp bal ile tükettim 4-5 günde düzeldi
Turkolog A_S_K aynısını yaşadım 10 gün önce zencefil bal yedim bol c vitamini tükettim nane limon ıhlamur içtim hiçbir şey işe yaramadı sinüzit başladı ve perte çıktım. Doktora gittim mecbur antibiyotik verdi öyle iyileştim 🤦🏻♀️
A_S_K Esramese Aldım şimdi limon pazardan bol bol sıkar içerm ayıptır mercimek çorbası yaptım limonlu içicem. Ayakta zor duruyorum saat ileeledikçe daha kötüleştim
Sedaerol A_S_K bende de olmuştu ama baya konuşamaz hale gelmiştim doktor serum taktı antibiyotik verdi ve parol ağrı kesici. En iyi çözüm nane limon içmek sıcak şeyler tüket
ZehraAlbayrak A_S_K sanmiyorum. Bana bal denildi bende balla yaptim ise yaradi. Pekmez denersinizde olmazsa mesuliyet kabul etmem😊
A_S_K ZehraAlbayrak deneyeyim bakalım geçsin yeterki bal alacak yer yok şuan yakınımda ve ben saat geçtikçe kötüleştim:(
ZehraAlbayrak A_S_K satiliyo bakin etrafiniza. Marketlerde pek olmaz ama guvenilir aktar fln varsa etrafinizda bulabilirsiniz. Ben annemin memleketinden getirtiyorum vallahi bilemedim
Esramese A_S_K biraz daha ilerlerse dokturuna danisark ilac iste kac haftaliksn bilmiyorm ama dogum gbi bi durum olursa perisan olursn en agirida bak dogdugu an evladimi uzattilr gribm opup koklayamam dedim 😭
ZehraAlbayrak A_S_K pekmezi az koyun ozaman belki daha beter eder bilemem. Yarim bardak suyada limon sıkıp gargara yapin oda iyi gelir
A_S_K Esramese ben 29 haftalığım henüz doktorum numarasını vermedi bir takım aksiliklerdede ulaşamadığım için devlete geçtim. Arayıp soracak doktor yok maalesef
Esramese A_S_K valla bn sans eseri doktorumu yakaladm dgum yaptm gun nobeti varmis 2saate parise seminere gidiyomus 10gun yok burda arasam ulasamam yoksa arardm
Oz_lem09 A_S_K strepsils için araştırdım bir sıkıntı yok yazıyor. Doktoruma da sormuştum. Boğazım çok kötü olunca günde bir tane emiyorum.