Aslında biraz erken oldu ama bende doğurdum kızlar Ağustos annesiyim normalde ama yaptıgım tahlil kötü çıkınca doktorum benı yanına çağırdı Doğuma gelırmiş gibi hazırlıklı gel ama Doğum olmayabilir dedi ta gelince anastezi doktoru yukarda hemen yatış işlemlerini yapıp yukarı çık falan dedi korktum ağlamaya başladım eşim yurtdışında bu Arada Doğum için önceden bileti kesmişti o da erken geleceğini hiç düşünmemiştik karaciğer enzimlerim çok çok yükselmiş biraz daha kalırsa bebekte annede riske girermiş yukarı aldılar apar topar ne olduğunu anlamAdan kucağımdaydi İnan’ın hala şoktayım normal Doğum düşünüyordum ikamet olmadı 😔37+1de doğurdum 3kilo doğdu miniğim sonra zayıfladı tabi küveze aldılar onu taşiyip emzirmemle ayrılmak bir oldu çok çok kötü bir his kuzular bugun 3gun oldu aklım hep onda ve bende gözetim altında tutuluyorum küvezde olmasının sebebi solunum yolları sonra biraz enfeksiyonu var dediler bide sarılık olabilir dediler kızlar yalvarırım size dualarınızı esırgemeyin bizden çok güzel bir serüvendi benim için burası bu arada bilgi sahıbi olan varsa aranızda ne yapmak gerek ben tecrübesizim her konuda fikirlerinizi beklerim şimdiden çok teşekkür ediyorum iyiki varsıniz 😘🙏