Abc123tdssghjjk bendede yuksekdi.karaciyer enzimleri.ayak sisliyim icin yaptirdi doktor.fazladan yuksek cikti.hepatit b hepatit c -ye karsi test verdim bisey cikmadi sukur.kalbime bakdilar bi sorun gorulmedi.hemde yanma kasinmam mantar vardi bende o donemlerde.28 haftalik hamileydim.ayaklarim davul gibi oliyordu.bobreklerime baktilar en son ultrasionda.tuz vardi ve genislene bilirmis hatta.sag bobreyim agriyordu her zaman.ve sag idi tuz ve genislenme test yapildi leykosit fazlaligi protein kacagi cikti.ve doktor enfeksion var dedi.bobreklere tedavi yazdi.sis falan gitti briaz.ama kasinti ara sira geliyo.enzimlerin yuksek cikmasindada bi problem gorulmedi.ama doktor huceyre parçalanmasi yaranmis dedi sende.dedim o ne demek.kan grubumu sordu bana.esimle kan uyusmazligimiz var dedim ve igne vuruldu dedim.cok guman bebek baba kanini almis.ve vucudunda antiteller yaranmis o uzden parcalanma baslamis ve enzimlerin ondan yuksek cikmis dedi.korkma dedi.kasinma falan karaciyerden diyilmis bobreklerdenmis sadece