Burcuuu12 İyi geceler kızlar 😊 Pazartesi günü ikili test yapılacak inşAllah nasıl yapılıyor ultrasonda inceliyor mu doktor yoksa sadece kan tahlili mi? Ayrıca kan verirken aç olmak mı gerekiyor?
hamilo035 Burcuuu12 ben geçen hafta yaptırdım bı tüp kan alıyorlar ikili tarama testi için ultrason da da normal çocuğa bakar gibi ölçü alıp kalk diyorlar sonuçlar da 20 gün sonra çıkıyor canım ☺️
Biyolog Ac tok farketmiyor kan alınıyor. Sonuçlar 10gune çıkıyor onunla birlikte ultrasonda bakıyor canim.
Ferozden_ Ultrasonda bakılıyor ve kan alıyorlar . Tok karnına git . Ben yanıma Nutella almıştım ondan yedim girdim ☺️ Hareketli olsun diye . Cinsiyeti bile çıkmıştı . Ama ikili test için Perinatoloji uzmana gittim
Burcuuu12 Ferozden_ Deneyeceğim nutellayı😄 İnşAllah benimkinin cinsiyeti de belli olur çok merak ediyorum 😊
Ferozden_ Burcuuu12 inşallah🙏🙏 bizim hiç aklımızda yoktu cinsiyetini öğreneceğimiz😅 . %99 erkek dedi . Hadi hayırlısıyla herşey yolunda gitsin inşallah cinsiyetinide öğrenirsin🙏🙏
hamilo035 Bende çok yemek yedim + çikolata da yedim ama cinsiyet söylemediler 12 haftalık gittim ama sanki belli gibi bücür 😂😂😂 https://i.hizliresim.com/WX09L4.jpg