AyCa06 Suan 4 aylik gebeyim gecen hafta bugün affedersiniz wc‘de kagida cok hafif kan gelmisti bugün wc gittigimde pedim de vardi cok hafif cok korkuyorum neden olur 😞 uyku tutmadi nolur tecrübe eden varsa yazsin
Muallimannecik AyCa06 bu dönemde olur mu bilmiyorum ki üstte kalsın diye yazdım bilenler bi baksın inşallah sıkıntı yoktur
Lastmoon AyCa06 benim arkadaşım 3 aylıkken düşük tehlikesi var demişti dr.u onun için ilaçlar kullandı ve dinlenip uzandı. Bence siz acilen dr.a gözükün ve gidene kadar uzanmayın çok kalkmayın ani hareketlerden uzak durun.
AyCa06 Muallimannecik insallah cok sagol gecen hafta doktoruma dedim agrin yoksa önemli degil bidaha olursa gel dedi 😞
Muallimannecik AyCa06 keşke gündüzden bi gitseydiniz acile bakarlardı hiç değilse ama dua edelim hayra çıksın içiniz rahat etmezse yarın gidersiniz acile
AyCa06 Muallimannecik aynen ama carsidaydik eve gelince fark ettim simdi de acil de asil doktor yoktur 😞
AyCa06 Lastmoon insallah sag salim kucagina almistir arkadasiniz ve bende de insallah öyle bie durum yoktur 😢
Muallimannecik AyCa06 yani uzmanı olan doktor acilde yoksa bile en azından müdahale edilecek bi durum var mı bakılır
kr1907 AyCa06 bol su iç ve dinlen eğer dinlenince iyi oluyorsa çok yorma dan geçireceksiniz hayırlısı olsun stres yapmayın inşallah bir daha olmaz