Aleyyy 17.07.2018 de kese gözüküyor dediler dün sabah kanama oldu hastaneye gittim kan testinde gebeliğin gözüktüğü söylendi düşük önleyici ilaçlar verildi . Kendi doktorumnkesenin olmadığını gebeliğin sonlandigini söyledi sizce hangisi doğru dio
R_Arslan Aleyyy baska bir hekime daha gorun canim. Rabbim yardimcin olsun hayirli sonuclar alirsin insaAllah.
NurdanHakan Aleyyy kanaman ne şekildeydi ki damla damla mı yoksa ? Regli gibi mi..? Düşük yaptıktan hemen sonra kanda çıkmıyor ben bi hafta kan vermiştim ancak değer düşmüştü siz yinede bir doktora görünün fayda var
Luisluis Önceden keseyi görselerdi düşük yapıp yapmadığını anlardın ağrıdan kanamanın yoğunluğundan başka bir doktora gitmelisin
Ilknur_emin dze hemşire olduğum için biliyor olabilir miyim.bir anda fosur fosur kan gelseydi arkadaş buraya yazmazdi hemen hastaneye giderdi
Ceyda28 Ilknur_emin yanlış anlamayın ama benim tabiri caizse bile değil tam ve net olarak 2 damla kanamayla düşük yapmışlığım var hemşire olarak bunun kişiden kişiye değiştinide bilmeniz gerekir
dze Ilknur_emin hemşire olabilirsiniz ben de iki damla kanla düşükten döndüm neler yaşadım hemşire hanım ki aşağıda arkadaş da anlatmış yaşadığını zaten ayrıca 2 damladan fazlası da olabilir illede bacaklarından akması gerekmez ayrıca siz sağlıkçıysanız görmeden böyle bir yorum yapmanız ne kadar vahim Ceyda28
Beyzakvrkk Ilknur_emin iç çamaşırımı bulaştırmayacak kadar kahve leke ardına kırmızı bir lekem geldi bundan önceki gebeliğimde 7+5 te hastaneye gittik hemen bebeğimin düştüğünü kese alanının bozulduğunu rahim duvarım kalın olduğu için kürtaj olmamı gerektiğini söylediler asla inanmadık koştur koştur doğum hastanesine gittik ünv hastanesinden orasıda aynı şeyi söyledi yatışım yapıldı. İki gün önceki gördüğüm bebeğim yoktu ultrasonda kesem boştu bir günlük pedi doldurmayacak lekeylede düşük yapılabiliyor 😔