Mrv60 Kızlar ne durumdasınız benm gibi yaklaşan varmı.bu ara karnım bir anda sertleşiyoeve hareketlerde azalma var. Kendini doğuma hazırlıyorum diye düşünüyorum sizce normal mi. doğum olması in neler yapıyorsunuz bizimkinin gelmeye niyeti yok gibi😅
Rbakcs Mrv60 40.haftaya giriyorum iki gün sonra 😂 sezeryanlik bı durum yok şuan için önce suni deneriz olmazsa sezeryan dedi ama ben de hiç bir belirti yok çok garip 😌
Minikhediyem Son 9 🥰 ben artık aşağı vurduğunu falan hissediyorum sizde de oluyormu arada belim falanda kasılıp uyuşuyor ama kısa süreli hep bunlar 😂 devamı gelmiyor benim gibi olan 👋
Mrv60 Minikhediyem bnm karnımın üst tarafında kasılmalar çok oluyo ama oda doğum belirtisi değildir diye düşündüm. Kasık ve belde ağrı olur demişti doktorum
edanurrbilen Mrv60 Son 2 bendede ara ara sertleşiyor adet sancısı gibi vuruyor ama geciyor baska hiç birşey yok gelmeye niyeti yok gibi karnımın da düştüğünü hissetmiyorum 😒
Cerennn5 Son 5 benimde. Ama hala tık yok. Bu erkekler pek rahat valla daha annen karnından başlıyorlar😀 bakalım pazartesi randevu var kanala bile girmemişti geçen hafta. Bana bu gidişle sezaryen yolu görünüyor gibi hissediyorum ☺️
Minikhediyem Mrv60 ay inşallah kolay kolay doğururuz ☺️ benim ilk hamileliğim biraz korkuyorum ama aynı zamanda da biran önce olsun artık istiyorum bakalım 🙏
Yusufayten Mrv60 bol bol hurma ye çok faydası olur inşallah benim de son 17 gün kaldı çok fazlasıyla heyecanlıyım sizde her hangi bir belirti varmı sancı falan gibi benim bu aralar bazen kasıklarım karnım ağrıyor ilk gebeliğim olduğu için fazla anlamıyorum
OzgeDgnp Yusufayten benimde ilk gebeligim 2 gündür hurma yiyorum yürüsylerimi sıklastırdım hayırlısı olsun bakalım
Mrv60 Yusufayten hurma yürüyüş squat denemedim kalmadı 😅kasılmalar var ama düzensiz birde sık wc olayı var