Zarina87 Kızlar Anadolu yakasına taşınıyoruz,Küçükyalı Maltepeye.Doktor ve hastane öneriniz var mı?Normal Doğum taraftarı olması şart. Avrupa yakasında Tülay Koldaşa Türkiye hastanesine gidiyorum şuan, ama artık çok uzak olacak.
Serapozdemir Zarina87 ben Küçükyalı da delta hastanesinde Hakan Gürbüz’e gidiyorum ve memnunum, şuanda 27. Haftadayım. Normal Doğum istiyorum bunu da Doktorum biliyor. Çok tatlı biri ayrıca yardımcı bir doktor.
Emineemre Emsey hastanesi pendik canan yılmaz torunu önerebilirim internettende yorumları okuyarak tercih etmiştim iyikide etmişim diyorum şimdi
Zarina87 Öyle mi ben Emsey hastanesi ile ilgili çok olumsuz yorumlar okumuştum hatta eledim ama şimdi tekrar bir araştıracam teşekkürler ☺️
Emineemre Zarina87 genel olarak hastaneyle ilgili olumsuz yorumları bende okudum özellikle ücretler konusunda tahlil ücretleri pahalı ama doktor devlet hastanesindede yaptırabilirsin diyor normal doğum 3500 sezeryan 4200 epidural 600 bu fiyatlar üzerinde indirimde oluyor ayrıca doğumdan sonra eve kontrole geliyor çocuk doktoru hastane genel olarak otel konforunda olduğu için yeni doğan yoğum bakımı ve doğumda oluşabilcek herhangi durumda müdahale edicek doktor ekibi bulunduğu için en önemlisi canan hanım için tercih ettim yoğun oluyo kendisi burdanda diğer doktorlardan ayıran özellik olarak görebilirsiniz.
Emineemre Zarina87 kalbimden geçen sezeryan normal doğuma dayanamam diye ama doğuma eşimde giriceği için eşime güveniyorum 🙈 şimdilik normal istiyorum bi aksilik çıkmazsa sen nasıl düşünüyosun
Zarina87 Emineemre ben normal istiyorum ama epidural,inşallah bir sıkıntı olamadan sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi🙏Kaç haftalıksın?
Zarina87 Serapozdemir ya Deltayı da çok araştırdım yine olumsuz yorumlar hastane ile ilgili,yok temiz değilmiş,yok herkese sezaryen yapıyorlarmış.Kafam karıştı resmen🤦🏻♀️😆 Yoksa mis gibi yakında bir hastane olacak
Emineemre Zarina87 amin inşanllah canım 9+5 oldum ben bira aceleci ve pimpirikli olduğum için herşeyi önceden araştırıp uyguluyorum 🙈
Serapozdemir Zarina87 açıkcası bu zamana kadar yatılı olarak kalmadım ama deltada Doğum yapan arkadaşım ya da arkadaşımın arkadaşları oldu, memnun ayrıldılar. Ayrıca eşimin yeğeni orda kuvezde yoğun bakımda kaldı doğumu avicenna umut hastanesinde oldu göbek bağından iltihap kaptığı için yoğun bakım sürecini orda geçirdi. Bu gibi durumlar tabiki memnun olmayan vardır. Tercih sizin ☺️
Serapozdemir Zarina87 ben şuanda 27+6’dayım hastane SGK anlaşmalı, benimde tamamlayıcı sigortam var o yüzden sadece muayene başına 15 tl ödüyorum. Ama bikaç ay önce Doğum fiyatlarını sormuştum; normal 2000-2500, sezeryan 3000-3500 tl gibi bir fiyat vermişlerdi
Kzey Hakan bey Deltaa 20 haftalığım çok memnunum ilk Doğum acibadem de oldu bende çok dusuncelıyım hastane konuşunda ama Hakan’ bey 10 numara👌 Doğum yapmış arkadaşlarım dam biliyorum gayet basarılı
Zarina87 Kzey doktorun iyi olması başarının yarısından fazlası aslında da,ama insan düşünür,hamile insan ise fazla düşünür😂