Kumsalinannesii dilektsdmr yok canim aksine faydası var zararı olanı gormedim daha Doğum esnasında siteril ortam olmaya bilir bir zararı yok olduki sezeryan oldun öyle düşün
Cigdem07 dilektsdmr Bende düşük yaptığını ilk defa duydum bebek içinde senin içinde önemli bi iğne bence yaptır. 21. Haftamda yaptırdım ilk aşımı ☺️
Yazgii dilektsdmr bn tek doz yaptırdım 2. Doz pazartesi gnü sanmıyrum herks yptryor ve sağlık ocğında m
ksnrkck dilektsdmr Tek doz oldum bende ne agrim oldu ne sızım.. Asiyi olman senin ve bebegin icin faydali ihmal etme cevrenede cok kulak asma.. Bebeginin asilarinida goz ardi etme yaptir..
Beyzanurlina dilektsdmr ben 17 haftalıkken ilk dozumu yaptrdım kuşum ayrıyetten tetenoza saglık ocagı bakıyo doktorun işi deyil bu 2 hafta sınra 2. Dozumu yaptrcam normalde 5 doz yapılıyo dogumdan sonra yada 2. Gebelıkte tercıh ediyolarmıs
Eylul0212 dilektsdmr cnm ben 34+4 teyim iki doz yaptırmıştım bende hiçbir sorun olmadı merak etme aksine yaptır kesinlikle.
Huzur41 dilektsdmr bende oldum 29 haftalığım hiç birşey de olmadı çok şükür. Doktorlar düşüğe neden olduğunu bile bile yapmazlar böyle birşeyi sağlıklı ki yapıyorlar yaptır yani düşükle alakalı birşeyi olduğunu sanmıyorum 😊