oykugngrr Merhablar bende 19 haftalık hamileyim reyapta özlem özer hnıma gidiyorum. İnanılmaz tatlı dilli ilgili ve güleryüzlü... cok iyi ilgileniyor tavsiye ederim. Bende sizlere detaylı ultrasonda tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı onu sorucaktım..???
oykugngrr Evet yaptirdim, maalesef vatan hastanesine gelen doktor icin gec kalmistim hic uygun zamani yoktu. Bende en yakin perinatolog bulunan , cerkezkoy optimed hastanesinde halil aslan diye bir doktora gittim. Tek bildigim perinatolog olmasiydi. Bizim icin sonuc onemliydi ama hic ilgili degildi, bize gostermedi bile sessizce olctu bakti sikinti yok dedi. Memnun kalmadim. Diger doktorlar 450-550 tl iken bu doktor 350 tlydi. Ama vatan hastanesine gelen Emre bey icin hep olumlu yorumlar var bir arayip sorun isterseniz..saglikla bebeginize kavusmaniz dilegimle❤️
almilaa petek hanıma gidyorum şuan ama sadece 2 gün burda.olmadığı zaman bahar merte yönlendiriyor.11 haftamı doldurdum artık kesin bir karar verip o doktorla devam etmek istiyorum.vatanda semra hanımda olabilir kafam karışık.ama kadın doktor istiyorum