Selime13 Sezaryenin birinci günü çok kan gelir mi yoksa adet kanı gibi normal mi gelir kan lütfen yardımcı olun doğum yapmış anneler 💁
20182019 Selime13 sanki normal adet olursun ilk yogun gelir ya ole olur zaten hasta bezi veryrlar degstrrsn snra eve gectgnde normal ped kullanrsn ben ole yaptm
Sumeyraerva Selime13 ameliyattan cikarken hasta bezi koymuslardi odaya gelince bi sure onunla yatmistim ayaga kalkincada onu atip n9rmal ped kullanmistim kanama olayi kisiden kisiye dgisiyo benim normalde adet kanamam da cok gelmezdi lohusa kanamamda cok gelmemisti
Serpilsaltikalp Selime13 kanama kişiye göre değişiyor bence. Normal regl kanaması gibiydi. İlk gün lohusa pedi rahatsız etmişti beni çıkarıp normal ped takmıştım. Hergun azalarak 9 günde kanamam bitmişti.
saka36 Depend almanı tavsiye ederim çünkü oldukça yoğun geliyor ve sen sezeryandan çok rahat hareket edemediğin için ve sık sık lavaboya gidemediğin için her yerine geçebilir. Depend tek çözüm👌🏻
Alihaktaninannesi Selime13 adetinin ilk günü yoğun olur ya aynı öyle gece pedi yeterli oluyo rahat etmek istiyosan da depend iç çamaşırı giymeden çok rahat oluyor