Seymaa16 melekaltnds valla canım benım hem polip hem kıst hem bebek olduğu için 2 aylığız şimdiden çıktı normalde uzun boylu zayıf biriyim
Aysemlg melekaltnds 10. Haftada belli olmaya başladı korkmuştum doktor ikiz diye normal demişti🙈şuan 26 haftalığım gören doğum yaklaştı galiba diyo duba oldum😅
Prensesimi_bekliyorum Aysemlg ben de aynı sekildeyim bugün 25 haftalık olduk ama görenler 8 aylık falan sanıyor 😂
Demirleblebi 19-20. Haftaya kadar bana kalsa devasa oldum desemde kimse hamile olduğuma dahi inanmıyordu. Benimde boyum uzun belki ondan hep böyle gidecek heralde derken son 2 haftada bir anda karnım büyüdü. Şimdi baya baya hamile olduğumu bakan anlıyor.
Melektrk melekaltnds canım bizde 21 haftalığız daha yeni yeni insanlar hamile olduğumu anlıyor artık karnım top gibi çıkmaya başladı çünkü azıcık tombiktim belki zayıf olsam daha çabuk belli olurdu 😂😂🙆
Bahar2 İlk hamileliğimde 16/17. Haftada minicik bir göbeğim vardı belli olmuyordu. İkinci hamileliğim 12+5 iki haftadır baya bi karnım çıktı ikinci hamilelikte daha çabuk büyüyor sanki 🍀
Lercn92 melekaltnds hamile kalmadan oncede zaten göbekli bir insandım ben suan 2 aylık hiç belli olmaması gerekirken baya var 😂😂😂😂😂
Fdm_nuur98 Zayıf briyim 13+6 gunluguz şuan bu hafta Gren ksiler hmilemisn dmeye basldi (bilmeyen kişiler) zyiflrda DHA erkn oluyr gliba DHA önce diyen yoktu byle bisyi