Koza Merhabalar, Bu marka pedi duyan,kullanan oldu mu acaba? Enfeksiyon konusunda güçlü yardımı olduğunu duydum.
Oglusannesii Koza ben duymadım ama günlük ped aksine daha kötü yapıyordu bende ama enfeksiyon için elma sirkesi kullanabilirsn hem içerek hem sürerek direk faydasını görürsün ilk günden
Ckyert Koza ben aldım sezaryen sonrasi kullanım için memnunum rahatsız etmiyor diğer pedle re göre emiciligi yüksek
Koza _12222 evet ama çalışıyorum tüm gün boyunca pamuklu bez, sürekli iç çamaşırı değiştirme yapamıyorum. Enfeksiyon da geçmek bilmez bir hal alıyor
_12222 Koza enfeksiyon konusunda bende şikayetçiyim ama daha artırıcı birşeyler yapmak istemiyorum kaç haftadasınız ?
Nur___ Koza bende aynı durumdaydım işe iki üç takım iç çamaşırı götürdüm geçene kadar günlük ped pek iyii değil
Koza _12222 25+3 siz? Çok ileri değil ama kefir, yoğurt, günlük 4lt yakın sıvı, bunları tüketmeme rağmen geçmiyor malesef. Doktor ilaç verdi de yine de temizlik açısından bişeyler yapmam lazım
_12222 Koza 18+3 ama yine de doktorlar ne kadar ilaç verirse versin geçmiyor Benimde aynı şekilde idrar kültürü verdim sonuçlarından sonra bakıcam Birşeyler artık
Btlersy Ben kullanıyorum ilk 3 ay sıkıntılı önerilmiyor ama enfeksiyon hissettiğimde 2 3 gün kullanıyorum sonra bırakıyorum hissettikce tekrarlıyorum öEllikle bu ara sıkıntılıydı şükür rahatlatıyo . Günlüğünü kullanıyorum bu arada bormalini doğum sonrasına saklıyorum😁
Ckyert Oglusannesii bunlar market günlük pedi gibi degil youtube da tanıtımı var 2 gece 2 gündür 2 günlük paketi 6li set 200 lira
Nur___ Koza yani getirdim götürdüm 15 gün çünkü aynı zamanda mantar da olmuştum ve çok kaşıntı vardır akıntı ile beraber ilaç kullandım bol su içtim sağlık için katlandım 10 dk da bir lavaboya gittiğim zanna oldu ama yaptım bide sıcak ve nemli ortamda çalıştıgım için ister istemez oluyor bu sorun o sebepten 😬🙂
Koza Kerem_alyadua onu bende yaptim ama bir süre sonra çok fazla emici oluyor oda yararlı ortamı da kurutuyor:/