Mzgn Kizlar 32.haftama girdim birseyler yedigim zaman rahimime dogru birseyler hissediyorum tik tik ust uste surekli vuruyor ne olabilir acaba 😂🙊
Mrvgk Mzgn kaç kez vuruyo 3 mü? 3 se tövbe bismillah 🤣🤣🤣 acaba ne vuruyo ya çok enteresan içinde bişey mi var ki 😛😀
Tubabulat2018 Mzgn ben 37+2yim kasigımda hissesiyorum ayni nabiz atar gibi ama ayak deseniz ayaklari sag tarafimda hissediyorum bazende kursagimda hissediyorum. Kalp atisimi acaba dedim onuda hissetmem imkansiz heralde 😂
sariselin Mzgn canım ben de aynı hissettim doktora gittim hatta korktum. Ayakları ordaymış bıdığın. Daha dönmemiş yaramaz😍
Mzgn Yprkk hic durmuyor oturdugum zaman 🙊😂 sabahtan beri sesi yoktu korktm simdide kac dakka oldu vuruyor 😂
Mrvgk Mzgn ne güzel ne mutlu sana inşallah sağlıklı sıhhatli kucağında, göğsünde de hissedersin🙏🏻 Tadını çıkar canım☺️
Caglagyln98 Bana bazen günde 2 3 kez oluyor kalp atışı gibi aynı yerde bikaç dk sürüyor hıçkırık diye tahmin ediyorum 🙄
Mzgn Caglagyln98 bende ilk once kalp sandim ama imkansiz bu kadar hissetmem sonra hickirik dedim onuda bilemedim ayaklar olabilir 🙊😂
lilamom Mzgn aynen oyle canim ritmik bir sekilde bir sure yapiyor :) benimde 32 den sonra cok olmaya basladi cigerlerinn gelistigini gosterrms