hamilo035 İzmir'de bildiğiniz iyi doktor varmı aileme ziyarete geldiğimde kontrol zamanına denk geliyor yardımcı olursanız sevinirim 🙏
RabiaT hamilo035 Medicalpark Gülin Okay Karşıyaka’da kesinlikle tavsiye ederim . İlk gebeliğimde doktorumdu harika bi insan 😍
miniknokta Hangi semtte olacaksınız bilmiyorum ama Karşıyaka Kordon Cerrahi Tıp merkezinde Cavit Mete Tarcan var benim doktorum. Dünya iyisi bir doktor, onu tavsiye ederim 😊
ozge88 Kizlar medikalparkta sezaryen dogum ucreti nekadar biliyormusunuz sadece dogum ama paket falan degil
Gizest ozge88 en düşük fotoğraf ve oda süsleme paketi 5600 TL, süsleme ve fotoğraf istemezseniz normal sezeryan epidural farketmeksizin 4300 TL . 1eylulden sonra fiyatlar degisecekmis. Muayene ücreti de 175 TL 10gun geçerli canım.
R_abia Gizest sene başında değişmişti fiyat bidaha eylüldemi değişcek doğumum eylül somuna geliyor öyleyse konşp şuanli fiyattan yararlanmak isticem
Gizest R_abia biz Nisan'da görüşmüştük 1eylul de fiyat tekrar değişiyormuş önceden konusursaniz belki bu fiyattan doğuma alırlar sizi o konuda bilgim yok malesef
R_abia Gizest evet biliyorum şubatta yeni fiyata geçtiler eltimde orda doğum yaptı zam olmadan geçen sene fiyatından erken ödeme yaptılar. Haftaya gideceğiz bende gittiğimde konuşayım şuanki fiyattan yaparız ödemeyi en mantıklısı 🤷🏻♀️😁