Kardeşlerim herkese yeniden merhaba 👋🏻 sanırım 1 hafta önce durumumu yazıp fikirlerinizi almıştım. Dr gitmeyi bekliyordum ki yeniden gelişmeleri burdan yazıp kardeşlerime bilgi vermek adına. Ve evet Dr 'a gittim. Kafam yine karışık ancak artık düşünmeyip kendi haline bıraktım.. Son adet tarihine göre 9.haftaya girdim, fakat (karından ultrasonla) bebeğin gelişmediğini söyledi dr' lar. Sonra bide devlet hastanesine gidip Dr görüneyim dedim, normalde sabah gitsen sıra bulamazsın o kadar kalabalık olur, Allah yardım etti de öğleden sonra sıra bulabildim 🙏🏻 Dr karından baktı oda özel de ki Dr un aynısını söyledi. 8+5 günlük ama bu haftaya göre gelişmemiş dedi. Bende acaba geç döllenme olabilir mi dedim. Bide alttan bakalım dedi anlarız dedi. Zararı olmaz dedi. Bende kabul ettim. Alttan baktı ve 5+6 günlük gebesin dedi. Geç döllenme olmuş dedi. Bu haftaya göre gelişim normal dedi. Ben sağlıklı bir gebelik olacağını düşünüyorum kalp atışını duymak için erken dedi. Çünkü daha çok küçük dedi ve kürtaj için acele etme dedi. Tabi ben şaşkınlıkla beraber birazda sevindim 😊 ne bileyim umut işte... Beklemeye çekildim, geceleri artan mide bulantılarım var, ama umutla beraber de bir korku yaşıyorum. Anlayacağınız kardeşlerim yine karışığım artık Allah utandırmasın tamamına erdirsin inşallah hayırlısı olsun diye daha çok dua ediyorum. Değerli fikirlerinizi bekliyorum 😊 ve tabi dualarınıza talibim. Allah kimseyi mahçup etmesin. Hayırlı evlat nasip etsin 🙏🏻 sevgiler herkese iyi geceler 🙏🏻 💜 💜 💜 ❤️