Tugraninannesi [bilinmeyen] bende hamile olduğumu bilmeden ağır ev işleri yaptım ağır şeyler taşıdım uzun yolculuklar yaptım Dr şu an herşey yoluna dedi bişey yok şükür gerçi hamile olduğumu bilerekte yolculuklar yaptım Dr dan izin alarak yapıyordum
Serdogrul [bilinmeyen] canım sen gonlunu ferah tut bundan sonrasında dıkkat et. Bende bılmeden hep yıgenım var 9-10 kılo onu kucagıma alıyodum kaldırıp hoplatıyodum. 🙂 çok şukur bısey de olmadı. Hatta suanda 37 haftalık hamileyim. 35 haftalıkkende 10 saatlık yolculuk yaptım dag bayır tırmandım hıc bısey olmadı 😂
Aysealty [bilinmeyen] cnm zaten cogumuz 5.haftada öğreniyoruz hamileliğimizi bu süreçtede normal hayatımıza devam ediyorz merak etme bende o dönemlerde hoplaya zıplaya merdivenlerden inip cıkıodum hiç bişeycik olmaz☺
Yeliz123 [bilinmeyen] Merak etme birsey olmamistir.. bende bilmeden cok sigara ictim hatta kaşlarima kalici makyaj yaptirdim.. ilac ictim çok şükür birsey olmadi suan gelisimi sagligi çok iyi
Drngrkm [bilinmeyen] canim ben damacana kaldirmistim hamile oldugumu bilmiyordum 😂 merak etme kanaman falan olmadiysa hic birsey olmaz artik dikkat edersin zaten
DefnemmG Zaten ilk haftalarda bebek yerleşme ve oluşma aşamasında oluyor, öğrenmeden önce yaptığınız hiçbirşey etkilemiyor diye biliyorum ki kese görünmesi bile 4-5 haftalıkken oluyor🙂 bundan sonra yapacaklarınız etkiler, içinizi rahat tutun🙂
Aysee [bilinmeyen] canım ben ambulansta çalışıyorum 7 haftalıkken öğrendim o zamana kadar da normalden bile fazla nöbetler tuttum 100 120 kilo hastalar taşıdım şehirlerarası hasta taşıdım sigara bende çok içiyordum malesef öğrendiğim gün sigarayı bıraktım ama çok şükür 33 olduk içini ferah tut bence Allah koruyor onları . Kanaman vs yoksa hiç dert etme düşünme bile🙂