Elifahin Kızlar merhaba 14 haftalık hamileyim ama inanılmaz çabuk yoruluyorum bir anda çok fena şekilde halsizlik çöküyor üzerime 2 odalı evi dinlenmeden supuremiyorum siz ve bu normal mi sİzde böyle misiniz açana 🤔🤔
Tugraninannesi Elifahin aynen bende öyleyim hatta ev işini günlere bölmeme rağmen bazı günler yemek yapmaktan başka bişey yapmıyorum
Sonay Elifahin hamilelikte olması normal tabi ama tahlil yaptırdınız mı vitamin ve Demir eksikliğinden olabilir Bende de vardı ilk 3 ay kan ilacı kullandım hala var ama en azından halsizlik yorgunluk hissi çok nadir ayakta uzun süre kaldım mı oluyor doktora bi sorun isterseniz
Elifahin Tugraninannesi bende ayni şekilde Allah yardımcımız olsun hepimizin halsizlik birşey yapamamak çabuk yorulmak çok zor gerçekten
Elifahin Sonay testler normal aslında ama öğretmenim ben okuldan 2 gibi geliyorum fena halde oluyorum eve geldigimde ne yemek ne is geri kalan saatler yatıyorum ful. düzelirsin diyorlar dört gözle o günü bekliyorum
Tugraninannesi Elifahin evde zaten bi eşin bi sen varsan sıkıntı yapma zaten eşinde tolerans gösterecektir