Fdm_nuur98 Aniden sağ kasık yani karnımın sağ tarafına bir sancı batma geldi DHA önce hafif olmustu gtmistim bsy yok dedilr yolldilr sebebi ne olabilir 😩😢
Fdm_nuur98 Elercvk ilk hmileligim Allah'tan burası var da tcrubeli olanlr srulama cwp veriyr katılma oldgunu duymam ama şiddetli olunca korktum yalan degil
Fdm_nuur98 Nur___ dramiyrm şekilden şekile grdim 13+6 yrin 14 olcak ama acile bundan hfifle gttim bsy yok deyip yolladılar 😟
oznur912 Bızde 21+6 dayız Suan bendede asırı bı kasık agrısı var ayağa kalkınca makatıma kadar vuruyo Ağrı
oznur912 benimki sanırım büyüdüğü ıcın yada İYE var sendeki agrının sebebide enfeksıyon olabılır bı ıhtımal tabi ben hem kasık agrısı cekıyorum bi yandan bebegım hareketli masallah durmuyo Insallah önemli bıse degıldır
BusraAydogan14 Aynı durum bende de var bugün kasiklarim aşağıya düşecek gibiydi sanki dinlendim iyi geldi bol bol dinlenin bende kürtaj oldum bir defa ikinci hamileliğim o yüzden biraz tedirginim ama strese girmemeliyiz bol bol yatın kendinizi sıcak tutun
Fdm_nuur98 BusraAydogan14 ztn bı yemek yapmak için ayaktym onu.n dsinda hep ytiyrm ama evet sakinolup dua etmek en hayırlısı 🙄