madl41 ZehraAlbayrak kilom 74 🙈🙈 kendimi ilk defa bu kadar şişko hissediyorum 😔 yürüyüş yapıyoruz bazen eşimle ama çok çabuk yoruluyorum
madl41 Zmrtbdk Valla kimseyi dinlemedim hep ihtiyacı olanı aldım bide 😊 inşallah sağ Salim hayırlısıyla doğarlar🙏
madl41 Mutire aaa benim doktorum direk verdi bana ağrım oluyor demiştim ama ben çok iyi geliyor bana belki Sizede yazar😊
madl41 Serrameri Sürekli gelmiyor aslında peçeteye geliyor bazen açık sarı bazen beyaz bu gidişimde sorucam ama 🙄
MucizeAnnesi3545 bende 25+2yim sadece 4 kilo aldım ama hergün dahada agırlaştıgımı yattığım yerden desteksiz kalkamayınca anladım 😂 ters dönmüş kaplımbağa gibi oldum 😂 özellikle akşam yemeğinden sonra karnım cok geriniyo rahatsız edici biraz
madl41 MucizeAnnesi3545 Evet bende o yüzden akşam yemeğini 4-5 gibi yiyorum ki gece rahat döneyim diye😅😅 Hamilelik çok komik bi hale soktu beni yerimden kalmak bile 10 dakikamı alıyor
Serrameri @madl41 yinede riske atma söylede bi belki dediğin gibi bişey yoktur illa alttan da bakıcak diye bişey yok
madl41 Serrameri İnşallah😔 Alttan bakmadan anlayamaz ama neyse en kötü baktırırım ama o spekulum dedikleri alet çok acıtıyo🙄
Derya0707 Mutire benim doktorum da ben sorunca zararı yok megnezyumun faydası olup olmadıgı tartışılır dedi kullanmadım
Mutire Derya0707 Allah Allah her kafadan ayrı ses çıkıyor ya 😪 ama çok taktım kafama ilk randevumda sorucam
madl41 MucizeAnnesi3545 Benimkide ama doğurunca görür eşim 😅 Doğuruyum boyna temizlik yapacağım fit halime döneceğim🙄 inşallah yani🙏🙏
madl41 Nur___ Ben ilk aylarda eşime gıcık kapıyordum😅 ona hep diyodum kızım sana benzeyecek diye ve ona benzedi
Rbs111 madl41 kaburgalara baskı yaşıyorum bende bebek kaburgaya vuruyor bazen . Ezerim diye korkuyorum 😂 imkansız tabi de . Bi de nefes darlığı oluyor
madl41 Mutire Valla benim doktora dedim ki ağrım oluyor iğne batması gibi bana magnezyum verdi gerçekten işe yaradı🤷♀️
Ogretmen_anne12 21+4 oldum ama hala mide bulantısı ve tiksinmelerle uğraşıyorum:( sanırım geçmeyecek😢
madl41 Ogretmen_anne12 Benimki 4. Ayımda geçti çok kusuyordum bende 😔 sizinkide kız galiba kızlar böyle kusturarak çok çektiriyor😊