madl41 Her geçen gün ağırlaşıyorum hareket etme gücüm azalıyor ve karnım şiştiği için kaburgalarıma baskı yapıyor 😏 Sizde durumlar Nasıl❓
Cagla22 madl41 ben 23+5 canm son 1 haftadır yavaş yavaş kalkıp oturmakta ve yatakta dönmekte zorlanıyorum . Ve 4 kilo tek almama rağmen
Nur___ madl41 aynısı canm, bi saat sol kaburgam bi saat sağ kaburgama geçiyor ağrı, eğilmek zorlaşmaya başladı, yatakta dönme olayı da sıkıntı biraz, 23+5 iz bu arada 🌼Rabbim hepimize sağlıklı doğum nasip etisn6🤲
Sdemirel madl41 şu saate kadar cok iyiydik maşallah hiç bişey anlamadım ama şimdi böbrek büyümem çıktı ortaya sağ tarafım cok ağrıyor 😞
madl41 Cagla22 Bende 5 kilo almışım ama aynı şekilde yataktan kalkmak eziyet eşimin yardımıyla artık kalkıyorum 🙄 🙈🙈
madl41 Nur___ Aminnn inşallah 🙏🙏Benimde kaburgalarım özellikle canımı çok yakıyor büyüyor diye galiba🙄 bide bir an önce 28. Haftalara bir an önce gelmek istiyorum
Kaderozy Nur___ hele bi bizim.zamanimiza gelin oturup kalkmayi birakin nefes bile alamayacak duruma geliyorsunuz😕
madl41 eymen08arass O haftaları görüyümde razıyım çökmeye 😊gerçi daha şimdiden suyum mu geldi, açıklığım mı var acaba korkuları başladı
Nur___ madl41 benim için Nirvana 32.hafta canm onu bekliyorum iznim başlasa da biraz rahat etsmm diye ☺️🤲özellikle bu bir haftadır kaburgam aşırı batıyor ama biraz sabır edicez 🌼
Ebru5553 Bende 25+1 çok zorlanmaya başladım ama tinerde hiperaktifliğimi yitirmemekte çalışıyorum ☹️ Uyku başlı başına sorun zaten sağıma da döneniyorum sırt üstünde uyuyamıyorum soluma yatmaktan çürüycem artık sanırım 😒
madl41 Ebru5553 Yüz ve sırtüstü yatmak ne kadar keyifmiş ve ne kadar rahatmış insan hamile olmadan kıymetini bilmiyor😅1 haftadır Sağa sola döne döne 3-4 gibi anca uyuyorum ve sabahın 8 inde uyanıyorum bugünler çok kıymetli bebek doğunca hiç uyuyamıycağız😅
madl41 Sdemirel Çok geçmiş olsun 🙏 Hamilelik adını bile bilmediğin birsürü hastalık oluşturur 🙄 Ben hamileliğim sayesinde her kan ve idrar testi sonucunda yeni bi terimle karşılaşıyorum😊Kalsiyum eksikliği, keton yüksekliği, protein kaçağı Daha neler neler 😅
Sdemirel madl41 aynen öyle ya herşeyi öğrenmiş olduk ama enfeksiyona dikkat edin aman aman berbat bişey.
madl41 Nur___ 😊 İnsan ömrünün geçmeyen en uzun kısmı şu 9 ay galiba 🙄 bende en çok açıklıktan korkuyorum 2 hafta önce doktorum baktı rahim boyun normal kısalma yok dedi rahatladım ama şimdiki haftalarda alttan batmam oldukça korkuyorum
Gokmeninannesi madl41 22. Haftadayım ama yok bende öyle sorunlar sadece giydiğim kıyafetleri üstüme yakıştıramıyorum başka sorunum yok çok şükür 🙄❤️😊
Badevehande 22+3 gerçekten 3 gündür acayip gerildim nefes alırken zorlanıyorum diyebilirim uzanırken nefesim yetmiyor ne tarafa dönsem yük taşıdığım her halimden belli 8 kilo aldım
madl41 Badevehande kilo aldık diye mi yoksa bebek büyüdü diye mi bilmiyorum ama gerçekten karnıma iğne batırsam şişim inecek gibi hissediyorum ve bu yüzden nefesim güçsüzleşti 😞 Kaburga batması da cabası😅Sağlıkla gelsinlerde 🙏
Yyesimm89 Mutire ay bende 24 haftalığım kasıklarım ayağa kalkınca yürüyünce ağrıyor yatınca oturunca bişey yok ama ayağa kalkınca agrı oluyor şimdiden oldu
Nur___ madl41 aynen cnim 10 gün sonra kontrolüm var bakalım ne oldu ne bitti bebiş kaç gr oldu, meraklar üst seviyede 🌼