derya_diyebiri Kızlar 8+3 hamileyim . Rahim kalp şeklinde ve sürekli lekelenme problemim var .düşük tehlikem devam ediyor .Hap ve iğne kullanıyorum ama çok endişeliyim. Benle aynı durumda olan yada kalp rahim hakkında bilgisi olan var mı?
Senemufuk derya_diyebiri canım bende çok şükür yok ama benim arkadaşımın rahmi kalp şeklindeydi doktor hamile olduğunu öğrendiği haftadan beri riskli riskli dedi doğum yaptı oğlu maşallah sağlıklı ama sen dikkat et heryere uzanma germe kendini ve kafana takma takarsan iyi olmaz sadece dikkatli ol elinden geldiğince uzanmaya çalış dinlen işlerini kendini yormadan yap
Hulyaabaka derya_diyebiri bende seninle aynı durumdaydım 4 ay boyunca progestan kullandidım ve başından beri iğne kullanıyorum şuan 36 haftalığız çok şükür o günleri atlattım sürekli yat ayağa kalkma risk gecene kadar inşallah atlatırsın
derya_diyebiri Sürekli yatarak geçiriyorum canım ama o kadar hapa iğneye rağmen lekelenmeler devam ettikçe strese giriyorum.8 haftada 4 doktora gittim hepsi farklı birşey söyledi .Doktor değiştirdikçe kafam da daha çok karışıyor . Napıcağımı bilemedim.
Damla123- derya_diyebiri merhaba biraz zaman geçti ama hamileliğiniz devam ediyor mu nasılsınız tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız bende kalp rahimim de
derya_diyebiri Damla123- ediyor çok şükür canım şuan 29+5 oldum . Erken doğum riskim var .ciğer gelişim iğneleri falan yapıldı . Belirgin bir problemim yok .şuan için herşey yolunda gidiyor çok şükür . Sadece kalp rahimseniz büyük ihtimalle normal bir hamilelik geçirirsiniz . Benim kalp rahime ek olarak ortada yarim perde olduğu için sıkıntılı geçti .
TugceCakir derya_diyebiri benimde rahmim kalp şeklinde ve şuan 21 haftadan gidiyoruz bu teşhis koyulmadan önce 2 tane düşük yapmıştım şuan için bi sorunum yok ama çok yorulunca kasik agrim oluyor erken doğum riski var. Çok şükür bugunumuze
Damla123- derya_diyebiri yalnızca kalp rahim sorunum var 13. Haftaya kadar kanama alanım vardı rahmimde 2,5 cm progestan kullanıyorum kayboldu dedi doktorum zaten istirahat halimdeyim devamlı. Şuan 15+1 inşallah bir sorun olmaz. Sizde sağ Salim alırsınız kucağınıza inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Damla123- derya_diyebiri yani ara ara kahverengi lekelenmelerim oldu bundan sonra olur mu bilmiyorum ama tek sıkıntı oydu bakalım. Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın
derya_diyebiri Damla123- benimde 12 ye kadar devam etti .hatta hastanede yattım 2 gün falan. Endol siye bir fitil kullandım sonra kesildi.Allah nasip ettiyse bir şekilde büyüyor canım gönlünü ferah tur
derya_diyebiri Hulyaabaka çok teşekkür ederim canım ya ins hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucagimiza alırız . Bende dünyanın iğnesini vurundum progestani da hala kullanıyorum . Dediğin gb ayakta kalmıyorum kendimi yormuyorum ve genelde yatarak geçiriyorum .
himeros35 Ben çift rahimliyim 25+3 haftalık oldum Serklajlıyım birde Ara ara kanamalarım oluyor hala Şu günler bir an önce geçse sağ Salim 🙏