Adetime 4 gün var olsaydı çıkardı diye düşünüyorum tek çizgi çıktı . Instagram'da bir gebenin günlüğü sayfasından ovulasyon testi sipariş vermek istiyorum hemen adet olmak istiyorum . Bele yaki denicem bu ay bir arkadaşım bu ay öyle hamile kaldı . Yumurtlama gününde beline yakı takmış iki gün kalmış belinde ayriyeten de ovulasyon takibi yapmış . Bende denicem. Burda okudum çörek otu ve tarçın kürü onuda denicem . 41 Meryem suresi okuyodum bu ay demekki bu ay nasip değilmiş . Adetim yaklaşınca depresif bir ruh haline giriyorum . Tiroidim 6.8 çıktı ilaç kullanıyorum ama hamile kalamamamin sebebi bu değil bence . Birdaki ay da olmazsa çok iyi bir doktor bulup herseyime baktiricam kafaya takmadim bu ay aklıma bile gelmedi hiç . Sadece goguslerim çok erken şişti diyetest yaptım oda olmasaydı yapmicaktim. Birde şu yakiyi ve çörekotu tarçın macununu deneyim bakalım. Ciddi anlamda bunalıma girdim artık lütfen bana kafaya takma stres yapma demeyin alıştım artık bu laflara olmuyor beceremiyorum işte