Esnn Kızlar daha 7 haftalık hamileyim ama Tatlı bişey yiyemiyorum direk midem bulanıyor bu durumu yasayan var mı
Dnznrgz Esnn midenle ilgili o ilk zamanlar bulanti yapiyor bende hep eksi tuzlu yedim 3 ay agzima tatli surmedim
Fatmanurozgr Esnn 4 buçuk 5. Ayma kadr bende agzma sürmedim tatlıyı okadar cok sevdgm halde sürekli eksi yerdim suan tatlıda yiyorum ekside 💁♀️
Ftm-Srgn Esnn ben de aynen öyleydim tiksiniyirdum tatlidan. 20 haftalık hamileyim hala tatlıdan tiksiniyorum.Cinsiyetimiz de kız 💕
Esnn Bdjd ben önceden cok yiyordum hatta ilk istediğim şey bile tatlı oldu ama şimdi ağzıma suremıyorum
Bdjd Esnn oluyo canim cok deyisiklikler olacak bende 6-7 haftalikken eksiden doyamiyodum artik esim elimden aliyordu yeter oldurecek bunlar seni diye😹 eyluyu bekliyom ya doya doya tatli yemek icin😹
Dnznrgz Esnn bu arada 17.haftadayim hala tatli sevmiyorum cinsiyet erkek herkes kız dedi tatli yemeyince alakasi yok halbuki 😄
Esnn Dnznrgz bende erkek istiyorum ama nasip sağlıklı olsunda Allah sizinde kucağınıza almayı nasip etsin ☺️
Dnznrgz Esnn amin canim benimde gönlümden hep kız geçmiştir ama nasip oglusumuda cok severim fark etmez hic 😊