Srnkrbrn Emirfaruk gecer gecer kuzum geciyo cünkü ama kuzenim hiç takmamstı knu sen günese cıkıyorsan dikkat et güneşli saatlerde mcbur kalmadıkca cıkma cıkıyorsan günes kremi kullan kuzenim yaz hamileliği gecirdi leke oldu snra gecti ama mayıs haziran da tekrar cıkmıstı ertesi sene bi o aylarda tekrarlamıstı sadece snra gecmişti
masalsii Emirfaruk benim 7. Haftada çıktı bıyıklarımın kenarları ve cenemde kızarıklık yanık gibi aynı 10. Haftamda kürtaj oldum 2 gün önce inşallah geçerler 🤷🏼♀️
masalsii Emirfaruk evet ilk güneşten oldu sandım bepantol kullandım geçmedi doktor hamilelik lekesi olduğunu söyledi çok kötü bi görüntü hamileliğim sonlandı ama bakalım ne zaman gidicek lekeler
minikkurabiyem2019 Hulyayncl valla hurafemidir gercekmidir bilemem ama dogumdam cıkınca ilk terlemenizde saclarınızla silin benım ilk bebegimde gecmişti yapmıstık 😌
Neslihan53 Bn 36 haftalıgm bende bayadan beri boyun kısmımda var kahverengi şekilde elhamdülillah öyle göze batmyo ben bile cok yakından bakınca görebiliyorum doğumda ki terinle leke olan yeri silersen geciyomus dye duydum bende
Yusufayten Hulyayncl canım bence bu saç olayına inan gerçekten benim kız kardeşimde de çok aşırı lekeler oluştu hamilelikten dolayı o hep saçının teriyle sildi ve yüzü ter temiz oldu bende yapacam unutmasam inşallah 😂🥰
Iremgokce Emirfaruk bende olmadı ama bir arkadaşımda oldu ve değil geçmek rengi bile açılmadı öylece duruyor ama canını sıkma çatlak gibi düşünme bebeklerimiz illaki bize bir iz bırakıyor 🤷🏻♀️
Rrraaaiiinnn Emirfaruk valla benimde erkek olacak bebis nasipse ama guzellik gelmedi daha da aldi güzelliğimi ben cikti bolca karardim sanki butun gun denizde yanmışım gbi bi degisik oldu tipim aynada kendimi taniyamiyorum burnum kocaman oldu palyanco burnu gbi 😖😖😖
fdmoksz33 Rrraaaiiinnn aynen bende de kararma oldu benimde oğlum olacak yüzüm ve koltuk altım bile karardı anlamadım burnumda büyüdü 😕sağlıklı olsunlar da tabi çekeriz bunlari yapacak bişey yok ☺
Fatmaykt Emirfaruk 2 ay oldu doğum yapalı şimdiden baya açıldı rengi canım geçiyor mutlaka güneş kremi kullan
gdaslik Emirfaruk hamilelikten önce de hamilelik döneminde de güneş kremi sürmeden asla dışarı çıkmadım şükür ki leke oluşmadı ama instagramda reklamları dönen leke kremi için işe yarıyor diyorlar denemek lazım.