Fatmabltc Lavaboya gittiğimde yogun bir akinti oluyor ve ıslaklık oluyoruc dort damlalik kzlar suyum mu geliyor yavas yavas acaba
Mavilianne Fatmabltc Bende de oluyor ıslaklık bir kaç kişi daha yazmıştı böyle olduğunu. Suyumuzun yavaş yavaş geleceğini sanmam öyle bir sey var mı ki 🤷🏻♀️
Sedahatun Fatmabltc ben de 20. Haftadayım benim de akıntıyla ıslaklık hissediyorum sanki tedirgin oldum doktora mesaj attım ama dönmedi henüz, akıntı ve su sızıntısını nasıl ayırt edeceğiz acaba ya korkuyorum
Cansuuu16 Fatmabltc Ben de anlayamıyorum tuvalete çıkıyorum mesela sonra ben çamaşırımı giyerken hemen az miktarda su geliyor sanki günde kaç kez çamaşır değiştirdiğimi bilmiyorum artık 🤷♀️🤷♀️🤷♀️akıntı biraz koyu oluyor belli ediyor kendini de su işini anlamadım böyle olabiliyor mu?
Zmtt Fatmabltc bende de oluyor cnm şüphelendim doktorumu aradım bu haftalarda normal dedi eğer çok kafana takarsan testi var gel yapalım dedi ped varmış su mu enfeksiyon mu diye ayıran onunla Doğum salonunda bakıyorlarmış bende yaptırmadım haftamda 32+5 suyum sınırda
Mugeboz1 Benmde öyle akıntım cok fazla , ve ıslaklıkta oluyor ama bi sorun oldugunu söylemedi doktor artışlar olabiliyor
Rabiaibrahim0803 Fatmabltc benimde oyle oluyo o yuzden derdimi anlatamiyorum sanki doktora ne sorsam normal diyo.carsamba gidicem bende o zaman sorucam insallah
bilisimci Bende defalarca sordum doktoruma su gibi akıntı da var beyaz renkle çamaşırıma iz bırakan da oluyor. Sorun yok dedi sızma için bacaklarından akması lazım dedi
Ssraa Su gelmesi daha ayrı bir olay bunu anlarsın. Akıntı son haftalarda çok yoğunlaşıyor artık bebek de iyice baskı yaptığı aşağı indiği için, altıma kaçırıyorum zannedebilirsin o derece ☺️