Damlaveannesi Bebegimin 19 haftalık rengli ultrason fotolarına baktım bu mesajları okuyunca o çıkıntı dik yukarda görünüyor buna göre nasıl oluyor şimdi 😂🤗
Prensesannesiiii DenizD evet bi tanıdığım ulstrason fotoğrafından anlıyo cinsiyetini bnmkinin 12 haftalık olana baktı kız dedi gerçekten kızmış 🤩
Bhr123 merblyy benimde cnm Çin takvimi rus takvimi falan erkek diyor şu nub teorisinde kız dediler bakalım hangisi tutçak
CivcivAnnesi Zada89 evet ben kızlarımı bıldım ama nub her ultrson fotografında bellı olmuyor 10 11haftalar olması lazım...
Zada89 CivcivAnnesi 13 hafta ultrason goruntuleri olmuyor mu o zaman bende 13 haftaliken goruntu var elimde Iki resimde cikinti goruyorum ama hangisi bilemiyorum ben
Candaan DenizD bende tuttu erkek çıkmıştı şimdi doktordan geldik 15.haftalık oldu doktor erkek dedi çin takvimide öyle demiştı😂
Zada89 CivcivAnnesi bunu anladm cnm ama cikinti diye baktigim sey dogru mu bilemiyorum 😁 Resim yukledim bakabilirseniz
Bebekim123 CivcivAnnesi valla bi’bu var canım burada 13 haftalıkken https://hizliresim.com/y6NMLN daire içine aldım bebeği başka da var 15 haftalıkken ama orada hiç bi’şey belli değil 😄
CivcivAnnesi Bebekim123 yok ben nub goremedım malesef... benım ıkısınınde yandan belırgın sekılde gozukuyordu... suan kaç haftalıksın? Ikılı teste gırdın mı?
Bendis Bebekim123 Canım bence senin ki kız gibi nub teorisine göre tabi allah bilir Allah gönlüne göre versin
Bebekim123 CivcivAnnesi ikili yaptırmadım canım 16+4 günlüğüz ayrıntılıyı bekliyorum bakalım hayırlısı ile inş.sağlıklıa gelsin de 🙏🏻 Ya bi’arkadaşta baktı oda kesin erkek dedi nuba göre dedi ben anlamadım valla canım
Bebekim123 Bendis anlıyor musun canım bana da öyle geliyor ya ama anlayan bi’arkadaş baktı erkek dedi oda 🤷🏻♀️
Bendis Bebekim123 az çok canım çok bildiğimden değil ama merakımdan çok araştırmıştım tabi en doğrusunu doktor söyler bizim ki tahmin zaten 2 ihtimal var 😂