Deletedmom2224 May18 rica ederim ne demek gelişmeleri burdan yazın bende çok merak ettim Insalla h vardır hayırlısı olsun 🤲🏻💕
Belgin_62 Gözün aydın canım hamilesin.Çatlatma iğnesinden 12 sonra zaten kanda bakılıyor senin sonuç pozitif.2 gün arayla artışı takip et😊
May18 Belgin_62 iğneden sonra degıl de ıgnenın 12.gunu olmus oluyordu bu sabah ınsallah pzt benim ıcın onemlı hem adet gunum hem de bı daha test yapıcam ınsaşalh dedıgın iz gibidir 🙋♀️
Tekinnn May18 doktorum pazartesi çağırdı zaten canım. Eğer varsa kan pıhtılaşması için iğneye başlamam gerek
Belgin_62 May18 bende iğneden sonra 12. Gün 11 çıkmıştı yani daha düşüktü.tabi sonra benim kimyasal oldu ama umarım sizinki artar
Tekinnn May18 ay inşallah herkes var diyor eşim göremedim deyince benim de moralim bozuldu emin değilim
May18 Tekinnn bnm De aynı ama iste ama insan korkuyor kayıplar yasayınca bn de yarın sabah yıne test yapıcam cift cızgıyı gorursem hemen doktora bakit kaybetmeden 🎈guzel haberlerde bulusalım
May18 Tekinnn güzel haberler alalım ınsallah ben kan verdim ama 4 den once cıkmaz dediler cihaz arıza yapmıs 🙈 beklıom bakalım
Mucizebekleyen May18 değerin 2 katı artmıs gözüküyo iki gün sonra tekrar eğer yine yükselirse sağlıklı hatta senin 22 se 40 larda cıkması gerekirdi fazla bile cıkmıs bence sağlıklı