esra1907 ama nerede saklıyacağımı bilmiyorum arkadaşlar buzdolabına koysam birşey olur mu dışarda erimesinden korkuyorum 😩
esra1907 Haribo42 bilmem ki ben dolaya koyarım dedim eşimde dolaba koyulur mu dedi öylece kafam karıştı 😂
Asliyildirim esra1907 dolaba koyunca kötü oluyor. Serin bi yer varsa evde mesela kiler dolabın gibi karanlık bi yer oraya koy. Kullanacağın zaman yani doğumunda ordan çıkarıp hiç üstüne bastırmadan dolaba koyarsın bir iki saatte toplar kendini. Uzun süre dolapta durunca çikolata beyaz beyaz oluyor üstü kötü oluyor. Tek tek sarılı mı çikolataların? Fotoğraf atar mısın?
esra1907 Asliyildirim evet canım böyle tek tek sarılı, kiler yok maalesef gardolapta olur mu iyi paketleyip https://hizliresim.com/r03mvV
Asliyildirim esra1907 olur tabi ışık almayan evin serin bir yerine koy, ben olsam öyle yaparım yani. Beyaz beyaz olunca tadı bozuluyor çünkü. Öyle tek tek paketli olunca erise de birbirine bulaşmadığı için kullanacağın zaman dolaba koyarsın toplar kendini hemen.
Betuldmr esra1907 dolaba koy canım nolcak çikolataya yada serin sıcak görmeyen bi yerde saklayabilirsin
GzdPera esra1907 ben suan ilaclarda 25 dereceyi gecmeyen oda isisinsq saklayin yazdigi ve buzdolabina koyamadigim icin kucuk koli buldum ilaclarin iki tarafina eczane tipi buzluk koyuyorum.gunde 3 kez degistiriyorum buzluklari.baska care bulamadm
Deletedmom667 esra1907 buzdolabına koyarsan cıkolatanın uzerı beyaz beyaz oluyor tazelıgı gıdıyor kotu goruntu oluyor bayat gıbı 🤦🏼♀️ Tecrubeyle sabit😂 onun ıcın ben bebegın cıkolatalarını evın en serın yerıne koydum orda beklıyor