Ayse_Gul _Kubraa53 21. Haftamda gitmiştim doktora 430 gramdı şimdi 23. Haftama girdim daha gitmedim ☺️
_Kubraa53 HandeYavuz Aaa o zaman cok güzel ☺️ bende yeni gittim. Detaylı ultrosana ne zaman gitceksinz ?
HandeYavuz _Kubraa53 ben bir önceki gebeliğimde rahim ağzı yetmezliği yaşadığım için 19. Haftada yaptı canım benim detaylıyı girdim yani 😌 aynı gün hemen serklaj da oldum. Ama normali 24. Haftaya kadar girebiliyosun diye biliyorum ☺️
_Kubraa53 HandeYavuz Gecmiş olsun canım ☺️ Bende perşembe gnü gidicem inşallah. Heyecanlıyım nedense 🙈
HandeYavuz _Kubraa53 sağol canım ☺️ Güzel tabi herşeyini detaylıca görmek 🥰 inşallah güzel haberler alırsın 🙏🏻😊
_Kubraa53 Beyzanurlina Aynen benimde gitcegm zaman 21 haftalık oluyo ☺️ inşallah güzel haberler alırız canım 🙏🏻🥰
Karakuzuu Dün gittim doktora 20+6 dayım. 442 gr ve 25 cm dedi boyu uzun gibi dedi ve 22 hafta uyumlu olarak ilerliyoruz
Karakuzuu _Kubraa53 hiç eksik etmediğim günlük mutlaka yediğim yoğurt yumurta ve maden suyu. Ve et oburum biraz haftada 3 5 gün et yiyorum. Bu arada da kendim hala hiç kilo almadım. 3. Gebeliğim.
Tuaa15 _Kubraa53 yok sizinki çok iyi benim haftasından ileriydi canım hep başından beri şimdi 38 olduk hala kilolu haftaya sezeryan olucam cuma gÜnü kısmet olursa ☺️
Nese_anne _Kubraa53 benimde 19. Haftada 317 gr 21 cm di dr cok iyi demişti şimdi 23. Haftaya girdik haftaya randevum hayırlısı inş