Gamzesariiii Bugün doktora gittigimizde bebeğimizin bacagının arasından kordon geciyordu cinsiyetini göremedi kız bebek olabilir dedi sizce kız ve ya erkek olma ihtimali nedir 😊
Sonay Gamzesariiii bu konuda h fikrim yok ama kız bebekler değişebiliyor cnm 😊 kaç haftalık bebeğiniz acaba?
Sonay Gamzesariiii çokta erken değil ama doğruda olabilir bana 12 haftalık kız olabilir dedi 16 haftada göstermiyor kız buyuk ihtimal dedi 19 haftalıkken net kız dedi şuan 31 haftalık kızım olcak inş 😊 net sonuç için sabretmek guzel cnm inş net bi sonuç alırsın gercekten çok guzel bi duygu ya Allah gönlüne gore versin
Gamzesariiii Sonay sağol canım benim Allah seninde kalbine göre versin allahım hepimizin bebeklerini dağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşllah
Gamzesariiii Esrelf ay sorma canım bekliycez artık benim için kız erkek farketmiyor da insan merak ediyo ya 😀
Esrelf Gamzesariiii siz yine sabırlıymışsınız. 11.haftadan cinsiyet merakına düşenler var😄😘hayırlı sağlıklı olsunda bebişiniz sonunda pes edip açacaktır😍
Annesed 16 haftada kordonu bacağının arasına almış tam göremiyorum ama %80lız demişti 20de %90erkek dedi 21de ayrıntılı ultrasonda kesinleşti erkek olduğu şimdi 30 haftalığız 🙏
Gamzesariiii Annesed bende kıza benzetince emin olamadım çünkü kesin demedi ihtimallerde var demekki canm sende olduğu gibi 😊
Gamzesariiii Esrelf Sağlıklı olsun da canım benim gerisi önemli değil ama insan kıyafetlere falan merak ediyo 👼🏻 Cinsiyeti belli olsa da alsam diye 😊
Ozgecaann İkili tarama testinde 12+6 büyük ihtimal erkek gibi dedi 50 dk uğraştı ensesini ölçsün diye kıpır kıpırdı kalp atışlarından bile anlıyormuşlar sözde burdakilete göre ama öyle birşey yok dedi doktorum kısmet sağlıklı olsunlar