Bahargulu Napiyonuz nasıl gidiyor hamilelik calismakta zorluk cekiyomusunuz ben 21 5 gunluk olduk markete calisyorum bazen zorlaniyorum bazen hamile oldugumu unutuyorum cok sukur iyi geciyo benimki ya sizinki
Semrabor Bahargulu 16.haftada kalçamdan başlayan bacaklarıma kadar devam eden kasılmalarım yüzünden biraz problem yaşasamda oturup kalkmakta yürümekte şuanda 27+4 çalışıyorum ve çok şükür sıkıntım yok hatta bende senin gibi çalışırken hamile olduğumu unutanlardanım
Bahargulu Semrabor aynen canim cok yorulunca benimde bi bacagim ta kalcama kadar vuruyo cinsiyetiniz ne benim oglusum olcak insllg
Semrabor Bahargulu meryem nidamız olacak bizimde bebek sinirlere doğru yatınca magnezyum eksikliğinden oluyormuş yani doktoroum öyle dedi bana ilaç verdi ama ilaçla sanki daha kötü oldu gibi bende kullanmadım sonra kendiliğinden geçti çok şükür
PnarGr Bahargulu tekstil sektörü böyle işte canım menfaatçiler ama sgk gidip yapmam gerekenleri sorucam
afo Bende 21+3 De çalışıyorum ve bebek kendini hatırlatmasa hareketleriyle aklıma bile gelmiyor iş yerinde. Biraz daha böyle gideceğe benziyor ama büyüdükçe yürümekte zorlanıyorum 😔