ozg96 Merhaba reglimin 1. Günü ve kanama olmadı test yaptım tek çizgi sizce adetimi mi beklemeliyim yoksa hala şansım var mı cevaplarsanız çok sevinirim🙏😌
ASELHAN ozg96 canım adetin 4 gün geçsin benim ki dört gün geçti saniyeler içinde çift çizgi çıktı bekle sende birde erken gebelik testi mi aldın yoksa normal mi aldın
annemsii ozg96 bnce bekle canım hemen heves yapma kendine sonra üzülürsün ama inşallah hamilesindir 🙏
Sukeynahafsa ozg96 Bnm qünüm qeçti hemen test yaptım neqatif çıktı, hem idrar da hem de kanda. Ama adet olmadım, 22 qünüm qeçti bi test yapayım dedim, 2 qün önce hamile olduqumu öqrendim
ASELHAN ozg96 hayır yapmadım ben 4 gün geçtikten sonra yaptım canım birde benimki erken gebelik testiydi 25 liraydı saniyeler içinde ikinci çizgi belirginleşti
Hfzrmysa Muallimehanim canım evde testleri denedim negatif çıktı doktora gittim 5+5 hamile çıkmıştım garanti olan kan testi bunda çıkmayabiliyor en canlı örneği benim
Fadik03 Sukeynahafsa ay nekadar güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah demekki bizimde hala umut var bekleyip görelim beklemek çok zormuş
ozg96 Hfzrmysa haklısınız biraz daha bekleyip tekrar test yapıcam kanamam olmassa yine negatifse kan veririim ☺️
Fadik03 ozg96 selam canım inşallah bebişin vardır benimde 3kala silik çıktı ama ben ertesi gün baktığımda gördüm kan verdim negatif çıktı benimde bugün regl günüm bekliyorum inşallah hamileyizdir
Sukeynahafsa Fadik03 umutlandırmak istemem hiç bi zmn hiç kimseyi ama biz müslümanlar ümit war olmalıyız her konuda, bizim istediqimiz zmn deil rabbimin istediqi zmn olur
Momof2child Bugun adete 9hun var bende silik cikdi tamda guvenmiyorm yumurtlamam bu ay erken olmsdu amma