Buraya hikayemi boyle yazacagim hic aklima gelmezdi bebegim yanimda uyurken yazmayi hayal ederdim hep ama maaledef o suan hastane de bense evdeyim 😔 25 temmuzda kontrol amacli doktora gittigimde bebegimin 2 tur kordonunun dolandigini ogrendik bebeginin kilosu 2 hafta onde gidiyordh 3400 gramdi doktorum bekleyebilir ama riskede girebilir dedi cunku benim bebegim hareketli bir bebek daha sonra yarin seni doguma alayim dedi saat 10 a randevu verdi kanlarim falan alindi neyse o gun eve gittim bebegin hareketleri yavaslamıstı 😔26 temmuz cuma gunu hastaneye gittik yatısım falan yapıldı damar yolum açıldı tabi çok korkuyorum ama ne hissettiğimi anlayamıyorum heycanlı mutluluk mu ne anlamıyorum daha sonra kan sonuçlarına bakıldı idrarında çok protein cıktı doktorum belkide gebelik zehirlenmesine cevirirdi dedi 🤷♀️ daha sonra beni hazırladılar bebeğin eşyalarını aldılar beni yukarı çıkardılar ilk ameliyathaneye girerken burası nekadar güzel soğuk soğuk birde çok aydınlık çok güzel hiç karanlık değil hayal ettiğim gibi değil güzel dedim beni bir masaya oturttular etrafındaki herkes benimle ilgeniyordu herkes bana iltifatlar ediyordu sakinleştirmeye çalışıyordu anestezi uzmanım geldi spinal olsun ben belimden ignemi yaptı daha sonra ilacı verdi herkes anlamadim bile diyor ben iğne girerken evet anlamadim ama ilacı verirken biraz acı ve sızlama hissettim yani sonra bacaklarım elektirklenmeye başladı beni hemen yatırdılar üstüne biseyler örttüler doktorum geldi ben sürekli soru soruyordum başladımı ya hissedersem ya öyle ya böyle daha sonra sondam takıldı söylediler ama sonrasında hem daha başlamadı başlıyanlar makinalar kontrol ediliyor diyorlardı benim ilk kesildigim an ben ses duydum yırtılma gibi çok hafif bir ses anladım ki kesiliyorum tabii beni kandırmaya çalıştıklarını anladım sonra bir sallanma midemin oraya baskı doktorların aralarında çıkmıyo iri bebek demeleri herşeyi anlatıyordu bana bebegim çıktığında hiç ağlamadı karnında bi boşluk oldu anladım ama ses yok 🤔 sonra bebeğinin poposuna vura vura ağlattılar beim yanına gelince hiç durmadan ağladı zavallı kizim benim assa indirdiler beni diktiler falan arkasından ben indim bebeği gozleme götürdüklerini söylediler benim ayaklarım hemen açıldı indiğimde agrım başladı 1 saat içinde de tamamen açıldı agrikesilci bol bol yapıldı ve ben anesteziden acayip saçmalamaya başladım bebeğimi tabi giremedim hep haberini aldim sonra bebeğinin çok hızlı nefes alıp verdiğini bu yüzden emerken toplanabileceğini bunun düzelmesi gerektiği söylediler çok uzun zaman kalmaz en fazla bir hafta kalır deyip aldılar dün gece ilk defa kızımı gördüm o kadar çaresizdi o kadar acı çekiyorduk sanki babasını gördü tabi eşim anlatıyor susarken ağlamaya başladı beni gordu susarken ağlamaya başladı hissediyor yavrum sanırım ben anneliği çok sevdim henüz kızıma kavuşmadım ama dualarınızla inşallah en kısa zamanda kavuşurum Allahım yardım etsin inşallah yerler de dua ettim rabbim evlat isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah dedim yasak olduğu için ben eve geldim inşallah pazartesi gidicez dua edin çıksın bir an önce kizim 😔 bir şey olursa atıyormuşlar ben orda yokken sanki hiç güvende değil acaba ne yapıyor ne ediyor kafayı yicem Allah tüm küvet bekleyen annelerimize yardim etsin inşallah hepimiz bir an önce evlatlarımıza kavuşuruz 😊